Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204554,
    "slug": "groot-handboek-aziatisch-koken-claudia-bruckmann",
    "nstc": null,
    "title": "Groot handboek Aziatisch koken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Ingredi\u00ebnten - kooktechnieken - recepten<br/><br/>Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus<br/><br/>Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.<br/><br/>Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingredi\u00ebnten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.<br/><br/>Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 416,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-11-15",
    "publication_date_latest": "2010-11-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044728545",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112167,
            "slug": "claudia-bruckmann",
            "key_names": "BRUCKMANN",
            "names_before_key": "CLAUDIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112168,
            "slug": "cornelia-klaeger",
            "key_names": "KLAEGER",
            "names_before_key": "CORNELIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Groot handboek Aziatisch koken

ID 204554
Slug groot-handboek-aziatisch-koken-claudia-bruckmann
Contributors
Author : CLAUDIA BRUCKMANN
Author : CORNELIA KLAEGER
Annotation
Description Ingrediƫnten - kooktechnieken - recepten<br/><br/>Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus<br/><br/>Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.<br/><br/>Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingrediƫnten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.<br/><br/>Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 416
Duration
Publication date first 2010-11-15
Publication date latest 2010-11-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044728545 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!