Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204558,
    "slug": "groot-handboek-desserts-claudia-bruckmann",
    "nstc": null,
    "title": "Groot handboek desserts",
    "subtitle": "alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap\n\nBavarois met kokos, klassieke tiramisu, gemberijs, meloensorbet, chocoladesouffl\u00e9, abrikozencrumble, appelbeignets, lemon pie, karameltaart, petitfours met marsepein...\n\nIn dit lijvige handboek staan recepten voor desserts met fruit, cr\u00e8mes en mousses, ijs, sorbet en granit\u00e9, pudding en souffl\u00e9s, wafels en cr\u00eapes, vlaaien en taarten... Liefhebbers van zoetigheid zullen het water al in de mond krijgen bij het lezen van zowel de klassieke als de moderne dessertvariaties in dit boek. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan.\n\nVooraan in het boek krijgt u een overzicht van de meest gebruikte ingredi\u00ebnten in de dessertkeuken, zoals allerlei soorten vruchten, noten en kruiden, maar ook bloemen, chocolade, suiker en verse kaas. Daarna is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals binden, indikken en geleren, cr\u00e8me br\u00fbl\u00e9e of karamel maken, glazuren, noten roosteren, parfait of sabayon maken... Tussendoor krijgt u ook extra informatie over verschillende dessertvormen, handige keukenhulpjes, sappen, siropen en essences en het aromatiseren met alcohol. \n\nKortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van lekkere nagerechten houdt!\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 352,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-04-15",
    "publication_date_latest": "2013-04-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044735505",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112167,
            "slug": "claudia-bruckmann",
            "key_names": "BRUCKMANN",
            "names_before_key": "CLAUDIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112168,
            "slug": "cornelia-klaeger",
            "key_names": "KLAEGER",
            "names_before_key": "CORNELIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Groot handboek desserts

alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap
ID 204558
Slug groot-handboek-desserts-claudia-bruckmann
Contributors
Author : CLAUDIA BRUCKMANN
Author : CORNELIA KLAEGER
Annotation
Description Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap Bavarois met kokos, klassieke tiramisu, gemberijs, meloensorbet, chocoladesoufflé, abrikozencrumble, appelbeignets, lemon pie, karameltaart, petitfours met marsepein... In dit lijvige handboek staan recepten voor desserts met fruit, crèmes en mousses, ijs, sorbet en granité, pudding en soufflés, wafels en crêpes, vlaaien en taarten... Liefhebbers van zoetigheid zullen het water al in de mond krijgen bij het lezen van zowel de klassieke als de moderne dessertvariaties in dit boek. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan. Vooraan in het boek krijgt u een overzicht van de meest gebruikte ingrediënten in de dessertkeuken, zoals allerlei soorten vruchten, noten en kruiden, maar ook bloemen, chocolade, suiker en verse kaas. Daarna is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals binden, indikken en geleren, crème brûlée of karamel maken, glazuren, noten roosteren, parfait of sabayon maken... Tussendoor krijgt u ook extra informatie over verschillende dessertvormen, handige keukenhulpjes, sappen, siropen en essences en het aromatiseren met alcohol. Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van lekkere nagerechten houdt!
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 352
Duration
Publication date first 2013-04-15
Publication date latest 2013-04-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044735505 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!