Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204556,
    "slug": "groot-handboek-koken-kooktechnieken-van-a-tot-z-claudia-lenz",
    "nstc": null,
    "title": "Groot handboek koken - kooktechnieken van A tot Z",
    "subtitle": "Kooktechnieken van A tot Z",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto&apos;s. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingre-di\u00ebnten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, hoe u de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een ex-tra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.<br>Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 480,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-04-15",
    "publication_date_latest": "2007-04-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044714449",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112169,
            "slug": "claudia-lenz",
            "key_names": "LENZ",
            "names_before_key": "CLAUDIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112167,
            "slug": "claudia-bruckmann",
            "key_names": "BRUCKMANN",
            "names_before_key": "CLAUDIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Groot handboek koken - kooktechnieken van A tot Z

Kooktechnieken van A tot Z
ID 204556
Slug groot-handboek-koken-kooktechnieken-van-a-tot-z-claudia-lenz
Contributors
Author : CLAUDIA LENZ
Author : CLAUDIA BRUCKMANN
Annotation
Description In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto&apos;s. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingre-diƫnten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, hoe u de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een ex-tra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.<br>Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 480
Duration
Publication date first 2007-04-15
Publication date latest 2007-04-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044714449 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!