Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 199368,
    "slug": "groot-handboek-sauzen-teubner",
    "nstc": null,
    "title": "Groot handboek sauzen",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Bechamelsaus, hollandaise, Aziatische vinaigrette, kreeftenboter, vleesjus, pindasaus, all'arrabiata, salsa verde, kersensaus, sabayon, chocoladesaus, appel-karamelsaus\u2026  In dit lijvige handboek staat \u00e9cht alles over de bereiding van sauzen en fonds. De sauzen zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken: sauzen voor vlees, wild, gevogelte, vis en zeevruchten, pastasauzen, sauzen voor bij groenten, aardappelen en salade en ten slotte zoete sauzen voor bij desserts en fruit.  Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan. Samen met de bereiding van de saus krijgt u steeds een recept voor een gerecht waar u de saus bij kunt serveren.  Als toegift krijgt u ook nog uitvoerige keukenhulp bij 'ongelukjes'. Met tips en trucs om moeilijke situaties en onverwachte probleempjes op te lossen. En achter in het boek staat een tabel met een overzicht van alle sauzen om snel de passende saus terug te vinden.   Kortom, dit boek is een onmisbare keukenhulp voor iedereen die van koken houdt! \r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 416,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-10-15",
    "publication_date_latest": "2009-10-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044723717",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:13:55+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109292,
            "slug": "teubner-2",
            "key_names": "Teubner",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Groot handboek sauzen

ID 199368
Slug groot-handboek-sauzen-teubner
Contributors
Author : Teubner
Annotation
Description Bechamelsaus, hollandaise, Aziatische vinaigrette, kreeftenboter, vleesjus, pindasaus, all'arrabiata, salsa verde, kersensaus, sabayon, chocoladesaus, appel-karamelsaus… In dit lijvige handboek staat écht alles over de bereiding van sauzen en fonds. De sauzen zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken: sauzen voor vlees, wild, gevogelte, vis en zeevruchten, pastasauzen, sauzen voor bij groenten, aardappelen en salade en ten slotte zoete sauzen voor bij desserts en fruit. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan. Samen met de bereiding van de saus krijgt u steeds een recept voor een gerecht waar u de saus bij kunt serveren. Als toegift krijgt u ook nog uitvoerige keukenhulp bij 'ongelukjes'. Met tips en trucs om moeilijke situaties en onverwachte probleempjes op te lossen. En achter in het boek staat een tabel met een overzicht van alle sauzen om snel de passende saus terug te vinden. Kortom, dit boek is een onmisbare keukenhulp voor iedereen die van koken houdt!
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 416
Duration
Publication date first 2009-10-15
Publication date latest 2009-10-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044723717 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!