Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 212190,
    "slug": "groot-handboek-snijtechnieken-jeffrey-elliot",
    "nstc": null,
    "title": "Groot handboek snijtechnieken",
    "subtitle": "stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok: Groente - fruit - vlees - vis - gevogelte - schaal- en schelpdieren\n\nEen mango in blokjes en aardappelen in gelijkmatige frites snijden, prei en selderij in julienne snijden, een kip ontbenen, een lamscarr\u00e9 versnijden, vis fileren, een gebraden lamsbout trancheren, mooie decoraties maken...\n\nAan de hand van uitvoerige, gemakkelijk te begrijpen instructies en stap-voor-stapfoto's in dit handboek leert u de snijtechnieken voor groente, fruit, vlees, vis en gevogelte. Bovendien krijgt u uitgebreide informatie over hoe u gebraden vlees moet trancheren voor uw gasten aan tafel en leert u decoraties maken, van klassieke tomatenroosjes tot een indrukwekkende appelzwaan.\n\nAls u hebt geleerd hoe u een mes op de juiste manier vasthoudt en gebruikt, kunt u niet alleen veel veiliger maar ook veel sneller werken. Dankzij de juiste snijtechnieken kunt u veel effici\u00ebnter allerlei recepten bereiden. \n\nKortom, dit boek is een waardevolle, praktische raadgever voor iedereen die wil leren snijden en hakken als een echte professional!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 400,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-11-15",
    "publication_date_latest": "2012-11-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044731798",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:15:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 118117,
            "slug": "jeffrey-elliot",
            "key_names": "ELLIOT",
            "names_before_key": "JEFFREY",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 118118,
            "slug": "james-p-dewan",
            "key_names": "Dewan",
            "names_before_key": "James P.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Groot handboek snijtechnieken

stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok
ID 212190
Slug groot-handboek-snijtechnieken-jeffrey-elliot
Contributors
Author : JEFFREY ELLIOT
Author : James P. Dewan
Annotation
Description Stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok: Groente - fruit - vlees - vis - gevogelte - schaal- en schelpdieren Een mango in blokjes en aardappelen in gelijkmatige frites snijden, prei en selderij in julienne snijden, een kip ontbenen, een lamscarré versnijden, vis fileren, een gebraden lamsbout trancheren, mooie decoraties maken... Aan de hand van uitvoerige, gemakkelijk te begrijpen instructies en stap-voor-stapfoto's in dit handboek leert u de snijtechnieken voor groente, fruit, vlees, vis en gevogelte. Bovendien krijgt u uitgebreide informatie over hoe u gebraden vlees moet trancheren voor uw gasten aan tafel en leert u decoraties maken, van klassieke tomatenroosjes tot een indrukwekkende appelzwaan. Als u hebt geleerd hoe u een mes op de juiste manier vasthoudt en gebruikt, kunt u niet alleen veel veiliger maar ook veel sneller werken. Dankzij de juiste snijtechnieken kunt u veel efficiënter allerlei recepten bereiden. Kortom, dit boek is een waardevolle, praktische raadgever voor iedereen die wil leren snijden en hakken als een echte professional!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 400
Duration
Publication date first 2012-11-15
Publication date latest 2012-11-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044731798 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!