Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204555,
    "slug": "groot-handboek-soepen-claudia-bruckmann",
    "nstc": null,
    "title": "Groot handboek soepen",
    "subtitle": "alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap\nFranse bouillabaisse, kippensoep met asperges, winterse uiensoep met brood, gazpacho met inktvis, kervelsoep met gerookte zalm, Japanse noedelsoep, aardappelroomsoep met kwarteleitjes, heldere ossenstaartconsomm\u00e9...\n\nIn dit dikke handboek vindt u recepten voor de meest verschillende soepen: van lichte en heldere bouillon tot rijk gevulde maaltijdsoep, van een koud en verfrissend zomersoepje tot dampende en verwarmende wintersoep, van eenvoudige groentesoep tot verfijnde creaties met vis, vlees of zeevruchten, van een klassiek recept van bij ons tot verrassende soepvariaties uit verre landen...\n\nEr is ook een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond of fumet bereiden, soepen binden, croutons maken, groente fijnsnijden... Tussendoor krijgt u ook waardevolle informatie over dessertsoepen op basis van fruit, over ingredi\u00ebnten die als soepvulling kunnen dienen of over broodvarianten om erbij te serveren.\n \nKortom, dit boek is onmisbaar voor elke soepliefhebber en fijnproever!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 288,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-10-15",
    "publication_date_latest": "2013-10-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044738278",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112167,
            "slug": "claudia-bruckmann",
            "key_names": "BRUCKMANN",
            "names_before_key": "CLAUDIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112168,
            "slug": "cornelia-klaeger",
            "key_names": "KLAEGER",
            "names_before_key": "CORNELIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Groot handboek soepen

alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap
ID 204555
Slug groot-handboek-soepen-claudia-bruckmann
Contributors
Author : CLAUDIA BRUCKMANN
Author : CORNELIA KLAEGER
Annotation
Description Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap Franse bouillabaisse, kippensoep met asperges, winterse uiensoep met brood, gazpacho met inktvis, kervelsoep met gerookte zalm, Japanse noedelsoep, aardappelroomsoep met kwarteleitjes, heldere ossenstaartconsommé... In dit dikke handboek vindt u recepten voor de meest verschillende soepen: van lichte en heldere bouillon tot rijk gevulde maaltijdsoep, van een koud en verfrissend zomersoepje tot dampende en verwarmende wintersoep, van eenvoudige groentesoep tot verfijnde creaties met vis, vlees of zeevruchten, van een klassiek recept van bij ons tot verrassende soepvariaties uit verre landen... Er is ook een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond of fumet bereiden, soepen binden, croutons maken, groente fijnsnijden... Tussendoor krijgt u ook waardevolle informatie over dessertsoepen op basis van fruit, over ingrediënten die als soepvulling kunnen dienen of over broodvarianten om erbij te serveren. Kortom, dit boek is onmisbaar voor elke soepliefhebber en fijnproever!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 288
Duration
Publication date first 2013-10-15
Publication date latest 2013-10-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044738278 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!