Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207621,
    "slug": "handboek-inmaken-catherine-atkinson",
    "nstc": null,
    "title": "Handboek inmaken",
    "subtitle": "het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney , met meer dan 150 verukkelijke recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.<br/><br/>Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen. In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.<br/><br/>Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfoto\u2019s, tot een perfect resultaat.<br/>Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 262,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-10-21",
    "publication_date_latest": "2010-10-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048303045",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789059202658",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114258,
            "slug": "catherine-atkinson-2",
            "key_names": "Atkinson",
            "names_before_key": "Catherine",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 113907,
            "slug": "maggie-mayhew",
            "key_names": "Mayhew",
            "names_before_key": "Maggie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Handboek inmaken

het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney , met meer dan 150 verukkelijke recepten
ID 207621
Slug handboek-inmaken-catherine-atkinson
Contributors
Author : Catherine Atkinson
Author : Maggie Mayhew
Annotation
Description Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.<br/><br/>Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen. In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.<br/><br/>Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfoto’s, tot een perfect resultaat.<br/>Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 262
Duration
Publication date first 2010-10-21
Publication date latest 2010-10-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048303045 (BC)
  • ISBN: 9789059202658 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!