Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 304749,
    "slug": "handboek-voor-de-perfecte-kip-marcus-polman",
    "nstc": null,
    "title": "Handboek voor de perfecte kip",
    "subtitle": "van boer tot bord",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Alles wat je moet en wilt weten over kip!<br />Dat we met een grote boog om de plofkip heen moeten lopen weten we inmiddels allemaal. Maar hoe herken je een echte kwaliteitskip? Hoe krijg je thuis zo'n lekker krokant velletje voor elkaar? Hoe ontbeen en vul je stap voor stap een bout of hele kip? En wat is het geheim van de perfecte kippenbouillon?<br />Handboek voor de perfecte kip geeft de definitieve antwoorden. Marcus Polman bezocht tientallen boeren, chefs, poeliers en slagers in binnen- en buitenland om te onderzoeken wat er komt kijken bij het bereiden van een superieur kippetje. Daarbij geeft hij d\u00e9 25 klassieke kiprecepten: van een foolproof coq au vin tot in eendenvet gekonfijte kippenbout; van Bresse-kip \u00e0 la cr\u00e8me tot all American fried chicken met zelfgemaakte chilisaus.<br />Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de kookboekenserie De perfecte kok en Handboek voor de perfecte steak. Hij is hoofdredacteur van het online foodmagazine FavorFlav.com en is jurylid van het tv-programma MasterChef Holland.<br />",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-03-01",
    "publication_date_latest": "2017-03-08",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059566187",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:14:21+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:23:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 180996,
            "slug": "marcus-polman-2",
            "key_names": "Polman",
            "names_before_key": "Marcus",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:14:21+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:14:21+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Handboek voor de perfecte kip

van boer tot bord
ID 304749
Slug handboek-voor-de-perfecte-kip-marcus-polman
Contributors
Author : Marcus Polman
Annotation
Description Alles wat je moet en wilt weten over kip!<br />Dat we met een grote boog om de plofkip heen moeten lopen weten we inmiddels allemaal. Maar hoe herken je een echte kwaliteitskip? Hoe krijg je thuis zo'n lekker krokant velletje voor elkaar? Hoe ontbeen en vul je stap voor stap een bout of hele kip? En wat is het geheim van de perfecte kippenbouillon?<br />Handboek voor de perfecte kip geeft de definitieve antwoorden. Marcus Polman bezocht tientallen boeren, chefs, poeliers en slagers in binnen- en buitenland om te onderzoeken wat er komt kijken bij het bereiden van een superieur kippetje. Daarbij geeft hij dé 25 klassieke kiprecepten: van een foolproof coq au vin tot in eendenvet gekonfijte kippenbout; van Bresse-kip à la crème tot all American fried chicken met zelfgemaakte chilisaus.<br />Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de kookboekenserie De perfecte kok en Handboek voor de perfecte steak. Hij is hoofdredacteur van het online foodmagazine FavorFlav.com en is jurylid van het tv-programma MasterChef Holland.<br />
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2017-03-01
Publication date latest 2017-03-08
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059566187 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!