Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 205470,
    "slug": "handboek-voor-de-perfecte-steak-marcus-polman",
    "nstc": null,
    "title": "Handboek voor de perfecte steak",
    "subtitle": "wat elke man moet weten over biefstuk bakken + 25 beroemde biefstukgerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je d? perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen. \n\nHoe herken je een ?chte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken ? stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zo?n ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?\n\nBehalve 33 recepten voor het cre?ren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken ? en hoe je die maakt ? en favoriete adresjes. ?n, niet te vergeten: een apart hoofdstuk over die onafscheidelijke metgezel van de ware steak: de allerbeste friet.\n\nMarcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboekenserie De perfecte kok waarvan ruim 40.000 exemplaren werden verkocht. Hij schrijft over eten in drinken in onder andere Esquire, NRC Handelsblad en SpecialBite. Hij is carnivoor ?n flexitari?r.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-10-19",
    "publication_date_latest": "2011-10-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059564084",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:29+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112994,
            "slug": "marcus-polman",
            "key_names": "Polman",
            "names_before_key": "Marcus",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Handboek voor de perfecte steak

wat elke man moet weten over biefstuk bakken + 25 beroemde biefstukgerechten
ID 205470
Slug handboek-voor-de-perfecte-steak-marcus-polman
Contributors
Author : Marcus Polman
Annotation
Description Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je d? perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen. Hoe herken je een ?chte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken ? stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zo?n ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood? Behalve 33 recepten voor het cre?ren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken ? en hoe je die maakt ? en favoriete adresjes. ?n, niet te vergeten: een apart hoofdstuk over die onafscheidelijke metgezel van de ware steak: de allerbeste friet. Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboekenserie De perfecte kok waarvan ruim 40.000 exemplaren werden verkocht. Hij schrijft over eten in drinken in onder andere Esquire, NRC Handelsblad en SpecialBite. Hij is carnivoor ?n flexitari?r.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2011-10-19
Publication date latest 2011-10-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059564084 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!