Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 209051,
    "slug": "handboek-voor-de-thuiskok-jill-norman",
    "nstc": null,
    "title": "Handboek voor de thuiskok",
    "subtitle": "stap-voor-staptechnieken en recepten van topchefs uit de hele wereld",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "\r\n\r\nInternationaal basiskookboek voor smaakvol succes van aperitief tot dessert\r\nMeer dan 350 basistechnieken en 650 meesterlijke recepten, op maat van de thuiskok \r\n\r\nWil je je schoonouders verrassen met een heerlijke kreeft? Vers brood bakken met je kinderen? Je vrienden verwennen op een avondje Mexicaans? Met goed gevolg een zeetong fileren?  \r\n\r\nDan is het Handboek voor de thuiskok je basisingredi\u00ebnt voor een geslaagde maaltijd! Dit handige stap-voor-stap kookboek stoomt je klaar voor elk culinair experiment. Van klassiek Europees tot kunstig Japans, van delicieuze schotels met sublieme sauzen tot een heerlijke snelle hap... De meest diverse gerechten van over de hele wereld, lekker thuis.\r\n\r\n18 internationaal befaamde topkoks staan als het ware naast je in de keuken. Elk van hen verklapt alle kneepjes van zijn specialiteit: Ken Hom over Chinese schotels, Peter Gordon over kruiden, Stephan Franz over taarten, Ferran Adri\u00e0 over origineel schuimplezier... Eenmaal je de basisbereiding en de essenti\u00eble technieken in de vingers hebt, tover je probleemloos ware meesterrecepten op tafel. De praktische info, de duidelijke foto\u2019s en reddende tips bij \u2018ongelukjes\u2019 geven elk recept de zoete smaak van succes!\r\n\r\nKortom h\u00e9t basisboek met technieken, kneepjes en recepten waar je al zolang naar op zoek bent. Vanaf nu fonkelt de ster van je kooktalent aan het firmament.\r\n\r\n\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 648,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-02-20",
    "publication_date_latest": "2008-02-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789077363140",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:50+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115478,
            "slug": "jill-norman",
            "key_names": "Norman",
            "names_before_key": "Jill",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Handboek voor de thuiskok

stap-voor-staptechnieken en recepten van topchefs uit de hele wereld
ID 209051
Slug handboek-voor-de-thuiskok-jill-norman
Contributors
Author : Jill Norman
Annotation
Description Internationaal basiskookboek voor smaakvol succes van aperitief tot dessert Meer dan 350 basistechnieken en 650 meesterlijke recepten, op maat van de thuiskok Wil je je schoonouders verrassen met een heerlijke kreeft? Vers brood bakken met je kinderen? Je vrienden verwennen op een avondje Mexicaans? Met goed gevolg een zeetong fileren? Dan is het Handboek voor de thuiskok je basisingrediënt voor een geslaagde maaltijd! Dit handige stap-voor-stap kookboek stoomt je klaar voor elk culinair experiment. Van klassiek Europees tot kunstig Japans, van delicieuze schotels met sublieme sauzen tot een heerlijke snelle hap... De meest diverse gerechten van over de hele wereld, lekker thuis. 18 internationaal befaamde topkoks staan als het ware naast je in de keuken. Elk van hen verklapt alle kneepjes van zijn specialiteit: Ken Hom over Chinese schotels, Peter Gordon over kruiden, Stephan Franz over taarten, Ferran Adrià over origineel schuimplezier... Eenmaal je de basisbereiding en de essentiële technieken in de vingers hebt, tover je probleemloos ware meesterrecepten op tafel. De praktische info, de duidelijke foto’s en reddende tips bij ‘ongelukjes’ geven elk recept de zoete smaak van succes! Kortom hét basisboek met technieken, kneepjes en recepten waar je al zolang naar op zoek bent. Vanaf nu fonkelt de ster van je kooktalent aan het firmament.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 648
Duration
Publication date first 2008-02-20
Publication date latest 2008-02-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789077363140 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!