Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 455798,
    "slug": "hard-seltzer-thibault-massina",
    "nstc": null,
    "title": "Hard seltzer",
    "subtitle": "50 recepten voor sprankelende drankjes met een vleugje alcohol",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Hard seltzer: de verfrissende bruisdrank met een vleugje alcohol<br />\n<br />\nBruiswater, alcohol en een (fruit)smaakje: hard<br />\nseltzer verovert in rap tempo de markt. In de<br />\nschappen van slijterijen en supermarkten tref je<br />\nsteeds meer aanbod aan. Maar waarom maak je hard<br />\nseltzer niet gewoon zelf? Subtiel, met een minder<br />\nhoog alcoholpercentage dan een klassieke cocktail en<br />\nde variaties zijn eindeloos.<br />\n<br />\nMet Hard seltzer maak je op basis van 9 sterke<br />\ndranken en bruiswater 50 verschillende hard seltzers,<br />\ndie verrassend van smaak en in een handomdraai te<br />\nmaken zijn. Denk aan wodka met vlierbloesem &<br />\neucalyptus of tequila met kombu & basilicum en<br />\narmagnac met ananas & kruidnagel. Heb je nog<br />\neen bodempje calvados over? Combineer dit met<br />\ncitroentijm en honing.<br />\n<br />\nBegin bij het begin en gebruik goed materiaal: denk<br />\naan de aanschaf van een sodamaker, gebruik een goede<br />\nweegschaal en mooi glaswerk. Kies sterke drank uit<br />\ndie niet al te lang gerijpt en helder van toon is. Leer<br />\nalles over smaakmakers die de zuur- of zoetgraad van<br />\nje hard seltzer bepalen: verjus of citroensap; gewone<br />\nwitte suiker of agavesiroop. En leer combineren met<br />\nfruit, kruiden, specerijen en meer en serveer je gasten<br />\nhomemade hard seltzer. Proost, maar let op: drink<br />\nmet mate!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-07-04",
    "publication_date_latest": "2023-07-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432988",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:54:27+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:38:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 281306,
            "slug": "thibault-massina",
            "key_names": "Massina",
            "names_before_key": "Thibault",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 281307,
            "slug": "romain-aubert",
            "key_names": "Aubert",
            "names_before_key": "Romain",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "447",
            "created_at": "2025-09-19T13:54:27+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:54:27+00:00"
        }
    ]
}
        

Hard seltzer

50 recepten voor sprankelende drankjes met een vleugje alcohol
ID 455798
Slug hard-seltzer-thibault-massina
Contributors
Author : Thibault Massina
Author : Romain Aubert
Annotation
Description Hard seltzer: de verfrissende bruisdrank met een vleugje alcohol<br /> <br /> Bruiswater, alcohol en een (fruit)smaakje: hard<br /> seltzer verovert in rap tempo de markt. In de<br /> schappen van slijterijen en supermarkten tref je<br /> steeds meer aanbod aan. Maar waarom maak je hard<br /> seltzer niet gewoon zelf? Subtiel, met een minder<br /> hoog alcoholpercentage dan een klassieke cocktail en<br /> de variaties zijn eindeloos.<br /> <br /> Met Hard seltzer maak je op basis van 9 sterke<br /> dranken en bruiswater 50 verschillende hard seltzers,<br /> die verrassend van smaak en in een handomdraai te<br /> maken zijn. Denk aan wodka met vlierbloesem &<br /> eucalyptus of tequila met kombu & basilicum en<br /> armagnac met ananas & kruidnagel. Heb je nog<br /> een bodempje calvados over? Combineer dit met<br /> citroentijm en honing.<br /> <br /> Begin bij het begin en gebruik goed materiaal: denk<br /> aan de aanschaf van een sodamaker, gebruik een goede<br /> weegschaal en mooi glaswerk. Kies sterke drank uit<br /> die niet al te lang gerijpt en helder van toon is. Leer<br /> alles over smaakmakers die de zuur- of zoetgraad van<br /> je hard seltzer bepalen: verjus of citroensap; gewone<br /> witte suiker of agavesiroop. En leer combineren met<br /> fruit, kruiden, specerijen en meer en serveer je gasten<br /> homemade hard seltzer. Proost, maar let op: drink<br /> met mate!
Genres
Subjects
447 Wijn en dranken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2023-07-04
Publication date latest 2023-07-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432988 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!