Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 243165,
    "slug": "heerlijke-simpele-gerechten-jill-dupleix",
    "nstc": null,
    "title": "Heerlijke simpele gerechten",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "`Ik kook omdat ik trek heb, omdat ik gezond wil blijven, en omdat het de leukste - en gemakkelijkste - manier is om iemand gelukkig te maken', aldus Jill Dupleix, die net als vele anderen niet elke dag tijd en zin heeft om alle onderdelen van een maaltijd zelf te bereiden. Zij zoekt het lekkerste recept en past dat aan de beschikbare tijd aan.\r\nIn Heerlijke simpele gerechten zijn recepten opgenomen voor voorgerechten, salades, lunch, diner, huiselijke maaltijden, speciale gelegenheden, om buiten te eten, vegetarische gerechten, voor speciale gelegenheden en nagerechten. In een aantal spreads worden kleine ideetjes voor bijvoorbeeld een feestje, rauwe of snelle gerechten en gerechten met fruit extra duidelijk toegelicht. Smaakvolle foto's doen ieder het water in de mond lopen.\r\n \r\nJill Dupleix behoort tot de vooraanstaande food-auteurs in Engeland. Zij schrijft en fotografeert voor haar wekelijkse column over eten in The Times Weekend. In 2002 werden haar bijdragen in The Times bekroond met de Guild of Food Writers Award.\r\n\r\n\u2022 Vervolg op Lekker & Snel, met nog simpeler recepten\r\n\u2022 Recepten - eenvoudig of luxe - die kunnen worden aangepast aan de gelegenheid\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2003-01-01",
    "publication_date_latest": "2003-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059560307",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:58:18+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:17:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 139191,
            "slug": "jill-dupleix",
            "key_names": "Dupleix",
            "names_before_key": "Jill",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:58:18+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:58:18+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Heerlijke simpele gerechten

ID 243165
Slug heerlijke-simpele-gerechten-jill-dupleix
Contributors
Author : Jill Dupleix
Annotation
Description `Ik kook omdat ik trek heb, omdat ik gezond wil blijven, en omdat het de leukste - en gemakkelijkste - manier is om iemand gelukkig te maken', aldus Jill Dupleix, die net als vele anderen niet elke dag tijd en zin heeft om alle onderdelen van een maaltijd zelf te bereiden. Zij zoekt het lekkerste recept en past dat aan de beschikbare tijd aan. In Heerlijke simpele gerechten zijn recepten opgenomen voor voorgerechten, salades, lunch, diner, huiselijke maaltijden, speciale gelegenheden, om buiten te eten, vegetarische gerechten, voor speciale gelegenheden en nagerechten. In een aantal spreads worden kleine ideetjes voor bijvoorbeeld een feestje, rauwe of snelle gerechten en gerechten met fruit extra duidelijk toegelicht. Smaakvolle foto's doen ieder het water in de mond lopen. Jill Dupleix behoort tot de vooraanstaande food-auteurs in Engeland. Zij schrijft en fotografeert voor haar wekelijkse column over eten in The Times Weekend. In 2002 werden haar bijdragen in The Times bekroond met de Guild of Food Writers Award. • Vervolg op Lekker & Snel, met nog simpeler recepten • Recepten - eenvoudig of luxe - die kunnen worden aangepast aan de gelegenheid
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2003-01-01
Publication date latest 2003-01-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059560307 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!