Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 466037,
    "slug": "heilzaam-koken-met-ayurveda-volker-mehl",
    "nstc": null,
    "title": "Heilzaam koken met Ayurveda",
    "subtitle": "recepten uit de wereldgeneeskunde",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Ayurveda is een traditionele holistische geneeswijze die duizenden jaren geleden ontstond in India. Voeding is volgens deze leer ongelooflijk belangrijk voor een lang en gezond leven. Dat legt prof. dr. Dietrich Gr\u00f6nemeyer uit in het eerste deel van Heilzaam koken met ayurveda. Hij laat zien hoe voedingsmiddelen in het lichaam werken en waarom ze ook voor mensen in het Westen een weg naar genezing kunnen zijn.<br />\n\u00a0<br />\nIn het uitgebreide tweede deel leeft voedingsdeskundige en ayurvedakok Volker Mehl zich uit met ruim tachtig lekkere vegetarische recepten waarin de zes smaken uit de ayurvedische keuken \u2013 zoet, zuur, zout, scherp, bitter en wrang \u2013 aanwezig zijn. Dat levert maaltijden op die de smaakpapillen stimuleren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang brengen. De foto\u2019s bij de recepten laten je alvast watertanden. Bananenpannenkoekjes met mango-kokoscompote, rodebieten-appelsoep, kerrie-peultjesrisotto, gouden kurkumaperen op rijstepap\u2026 Dat is puur genieten!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-08-22",
    "publication_date_latest": "2023-08-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789022340066",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:27:39+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:39:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6538,
        "slug": "standaard-uitgeverij-nv-algemeen-import",
        "name": "Standaard Uitgeverij NV -  Algemeen & Import",
        "created_at": "2025-09-19T12:43:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 288744,
            "slug": "volker-mehl",
            "key_names": "Mehl",
            "names_before_key": "Volker",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 288745,
            "slug": "dietrich-gronemeyer",
            "key_names": "Gr\u00f6nemeyer",
            "names_before_key": "Dietrich",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:27:39+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:27:39+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Heilzaam koken met Ayurveda

recepten uit de wereldgeneeskunde
ID 466037
Slug heilzaam-koken-met-ayurveda-volker-mehl
Contributors
Author : Volker Mehl
Author : Dietrich Grönemeyer
Annotation
Description Ayurveda is een traditionele holistische geneeswijze die duizenden jaren geleden ontstond in India. Voeding is volgens deze leer ongelooflijk belangrijk voor een lang en gezond leven. Dat legt prof. dr. Dietrich Grönemeyer uit in het eerste deel van Heilzaam koken met ayurveda. Hij laat zien hoe voedingsmiddelen in het lichaam werken en waarom ze ook voor mensen in het Westen een weg naar genezing kunnen zijn.<br />  <br /> In het uitgebreide tweede deel leeft voedingsdeskundige en ayurvedakok Volker Mehl zich uit met ruim tachtig lekkere vegetarische recepten waarin de zes smaken uit de ayurvedische keuken – zoet, zuur, zout, scherp, bitter en wrang – aanwezig zijn. Dat levert maaltijden op die de smaakpapillen stimuleren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang brengen. De foto’s bij de recepten laten je alvast watertanden. Bananenpannenkoekjes met mango-kokoscompote, rodebieten-appelsoep, kerrie-peultjesrisotto, gouden kurkumaperen op rijstepap… Dat is puur genieten!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Standaard Uitgeverij NV - Algemeen & Import
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2023-08-22
Publication date latest 2023-08-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789022340066 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!