Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 363544,
    "slug": "hemels-koken-met-drie-topingredienten-nicole-pisani",
    "nstc": null,
    "title": "Hemels koken met drie topingredi\u00ebnten",
    "subtitle": "3 basiselementen om uitgebreid mee te koken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Nicole Pisani, voormalig chef-kok van NOPI,\nlaat zien dat het juist toepassen van diverse\nkooktechnieken en het gebruik van onder meer de\ndrie ingredi\u00ebnten boter, zout en botten, het verschil\nin de keuken maakt.\n\nBegin bij het trekken van een echt goede bouillon,\nleer dat boter alles samenbrengt en durf meer met\nzout. Daarover is Nicole Pisani duidelijk: \u2018zout\nh\u00e9lpt in plaats van hindert. Als de zoutbalans in een\nmaaltijd niet klopt, proef je gewoon dat er iets niet\nklopt.\u2019 De kennis die Pisani in Hemels koken met\ndrie topingredi\u00ebnten doorgeeft, leert je om je eigen\nrecepten te cre\u00ebren.\n\nTrek groente- en kippenbouillon tot en met zeewierconsomm\u00e9\nen saffraanbouillon. Leg een goede\nvoorraadkast aan en maak olie, azijn & zout met\neen smaakje. Leg in en fermenteer. Maak hemelse\ngerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter,\ncupcakebrownies met bruine boter en zout of\ndichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon.\nVan supersalades en lekkere lunchgerechten tot\nhoofdgerechten, feestmaaltijden en desserts.\nHemels koken met drie topingredi\u00ebnten\nkook als Nicole Pisani en wordt een echt goede thuiskok.\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-05-01",
    "publication_date_latest": "2020-05-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432315",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:29:39+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:29:47+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 221548,
            "slug": "nicole-pisani-2",
            "key_names": "Pisani",
            "names_before_key": "Nicole",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:29:39+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:29:39+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Hemels koken met drie topingrediënten

3 basiselementen om uitgebreid mee te koken
ID 363544
Slug hemels-koken-met-drie-topingredienten-nicole-pisani
Contributors
Author : Nicole Pisani
Annotation
Description Nicole Pisani, voormalig chef-kok van NOPI, laat zien dat het juist toepassen van diverse kooktechnieken en het gebruik van onder meer de drie ingrediënten boter, zout en botten, het verschil in de keuken maakt. Begin bij het trekken van een echt goede bouillon, leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met zout. Daarover is Nicole Pisani duidelijk: ‘zout hélpt in plaats van hindert. Als de zoutbalans in een maaltijd niet klopt, proef je gewoon dat er iets niet klopt.’ De kennis die Pisani in Hemels koken met drie topingrediënten doorgeeft, leert je om je eigen recepten te creëren. Trek groente- en kippenbouillon tot en met zeewierconsommé en saffraanbouillon. Leg een goede voorraadkast aan en maak olie, azijn & zout met een smaakje. Leg in en fermenteer. Maak hemelse gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter, cupcakebrownies met bruine boter en zout of dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon. Van supersalades en lekkere lunchgerechten tot hoofdgerechten, feestmaaltijden en desserts. Hemels koken met drie topingrediënten kook als Nicole Pisani en wordt een echt goede thuiskok.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2020-05-01
Publication date latest 2020-05-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432315 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!