Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 212621,
    "slug": "het-beste-uit-de-marokkaanse-keuken-fatema-hal",
    "nstc": null,
    "title": "Het beste uit de Marokkaanse keuken",
    "subtitle": "Een selectie van de heerlijkste authentieke en moderne gerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Marokkaanse keuken is een verhaal van geven en nemen. Recepten worden uitgewisseld, smaakervaringen worden gedeeld, men zit samen rond een dampend gerecht dat iedereen verbaast door zijn kleuren en aroma's \n\nMet dit kookboek kunt u alle smaken van deze verfijnde wereldkeuken op uw bord toveren: feestelijke pastilla met duivenvlees en amandelen, geurige couscous met ras-el-hanout, sappige lamsspiesjes met merguez, vistajine, frisse wortelsalade met sinaasappelsap, knapperige gebakjes met honing en sesamzaad U krijgt een schat aan recepten, die van moeder op dochter werden doorgegeven, en tal van culinaire tips om de gerechten van vroeger weer te laten opleven. \n\nFat\u00e9ma Hal werd geboren in Oujda, Marokko. Na haar studies etnologie in Parijs opende ze in de Franse hoofdstad haar eigen restaurant La Mansouria. Met een passie voor koken en culinaire overlevering, besloot ze haar twintig jaar ervaring te verzamelen in dit boek waarin ze de Marokkaanse keukengeheimen prijsgeeft.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 168,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-11-15",
    "publication_date_latest": "2011-11-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044730838",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:52:02+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:15:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 118490,
            "slug": "fatema-hal",
            "key_names": "HAL",
            "names_before_key": "FATEMA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:02+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:02+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het beste uit de Marokkaanse keuken

Een selectie van de heerlijkste authentieke en moderne gerechten
ID 212621
Slug het-beste-uit-de-marokkaanse-keuken-fatema-hal
Contributors
Author : FATEMA HAL
Annotation
Description De Marokkaanse keuken is een verhaal van geven en nemen. Recepten worden uitgewisseld, smaakervaringen worden gedeeld, men zit samen rond een dampend gerecht dat iedereen verbaast door zijn kleuren en aroma's Met dit kookboek kunt u alle smaken van deze verfijnde wereldkeuken op uw bord toveren: feestelijke pastilla met duivenvlees en amandelen, geurige couscous met ras-el-hanout, sappige lamsspiesjes met merguez, vistajine, frisse wortelsalade met sinaasappelsap, knapperige gebakjes met honing en sesamzaad U krijgt een schat aan recepten, die van moeder op dochter werden doorgegeven, en tal van culinaire tips om de gerechten van vroeger weer te laten opleven. Fatéma Hal werd geboren in Oujda, Marokko. Na haar studies etnologie in Parijs opende ze in de Franse hoofdstad haar eigen restaurant La Mansouria. Met een passie voor koken en culinaire overlevering, besloot ze haar twintig jaar ervaring te verzamelen in dit boek waarin ze de Marokkaanse keukengeheimen prijsgeeft.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 168
Duration
Publication date first 2011-11-15
Publication date latest 2011-11-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044730838 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!