Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 199518,
    "slug": "het-complete-wok-kookboek",
    "nstc": null,
    "title": "Het Complete wok kookboek",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Iedereen weet dat een wok ideaal is om er snel iets in te roerbakken. Maar zoals dit boek aantoont, is hij geschikt voor nog veel meer. In deze verzameling van recepten uit Azi\u00eb vindt u behalve de alomtegenwoordige roerbakschotels kerrieschotels, soepen, gefrituurde hapjes en gestoomde gerechten.<br/><br/><b>Het complete wok kookboek</b> bevat:<br/>* Een inleiding over het onderhoud van uw wok en hoe u er het meeste uit haalt;<br/>* Een met prachtige foto&apos;s ge\u00efllustreerd hoofdstuk over ongewone ingredi\u00ebnten die in oosterse huizen te vinden zijn, waaronder zaken voor de voorraadkast, noedels en rijst;<br/>* Heel veel wetenswaardigheden over de ingredi\u00ebnten die in de recepten worden gebruikt, plus historische anekdotes over bepaalde gerechten;<br/>* Gedetailleerd ge\u00efllustreerde artikelen over gebakken rijst, kerriepasta&apos;s, rijst met smaken en bijgerechten bij de recepten;<br/>* Een overzicht van hoe u de wok het best voor de verschillende bereidingswijzen gebruikt;<br/>* En natuurlijk een uitbebreide verzameling van de heerlijkste wokrecepten.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-09-30",
    "publication_date_latest": "2005-09-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054262909",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:13:58+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109092,
            "slug": "%-2",
            "key_names": "",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Het Complete wok kookboek

ID 199518
Slug het-complete-wok-kookboek
Contributors
Author :
Annotation
Description Iedereen weet dat een wok ideaal is om er snel iets in te roerbakken. Maar zoals dit boek aantoont, is hij geschikt voor nog veel meer. In deze verzameling van recepten uit Azië vindt u behalve de alomtegenwoordige roerbakschotels kerrieschotels, soepen, gefrituurde hapjes en gestoomde gerechten.<br/><br/><b>Het complete wok kookboek</b> bevat:<br/>* Een inleiding over het onderhoud van uw wok en hoe u er het meeste uit haalt;<br/>* Een met prachtige foto&apos;s geïllustreerd hoofdstuk over ongewone ingrediënten die in oosterse huizen te vinden zijn, waaronder zaken voor de voorraadkast, noedels en rijst;<br/>* Heel veel wetenswaardigheden over de ingrediënten die in de recepten worden gebruikt, plus historische anekdotes over bepaalde gerechten;<br/>* Gedetailleerd geïllustreerde artikelen over gebakken rijst, kerriepasta&apos;s, rijst met smaken en bijgerechten bij de recepten;<br/>* Een overzicht van hoe u de wok het best voor de verschillende bereidingswijzen gebruikt;<br/>* En natuurlijk een uitbebreide verzameling van de heerlijkste wokrecepten.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2005-09-30
Publication date latest 2005-09-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054262909 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!