Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 211134,
    "slug": "het-culinaire-abc-harold-hamersma",
    "nstc": null,
    "title": "Het culinaire abc",
    "subtitle": "spoedcursus gastronomisch bluffen op zakformaat",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Welk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de moleculaire keuken al bij Brugman? Helpen vergeten groenten tegen Alzheimer? En een ander woord voor 'tilapia' is...? Het culinaire ABC is uw wegwijzer in de wondere wereld van de gastronomie. Wilt u meepraten met culinaire vrienden, het ijs breken met confronterend eetjargon tijdens een eerste date, leren bluffen met drie sterren? Restaurantcriticus Ronald Hoeben en wijn- en eetschrijver Harold Hamersma zorgen ervoor dat u een onvergetelijke indruk maakt op uw gezelschap. In deze spoedcursus een praktisch, actueel maar vooral hilarisch overzicht op etenswaardigheden uit binnen- en buitenland. Van de nieuwste trends tot eeuwenoude technieken, u kunt het zo gek niet\nbedenken of het komt voorbij. Lees smakelijk!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-08-14",
    "publication_date_latest": "2013-08-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789046815380",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789046816240",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:45+00:00",
    "publisher": {
        "id": 156,
        "slug": "nieuw-amsterdam",
        "name": "Nieuw Amsterdam",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:08+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117329,
            "slug": "harold-hamersma-2",
            "key_names": "Hamersma",
            "names_before_key": "Harold",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 117330,
            "slug": "ronald-hoeben-2",
            "key_names": "Hoeben",
            "names_before_key": "Ronald",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het culinaire abc

spoedcursus gastronomisch bluffen op zakformaat
ID 211134
Slug het-culinaire-abc-harold-hamersma
Contributors
Author : Harold Hamersma
Author : Ronald Hoeben
Annotation
Description Welk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de moleculaire keuken al bij Brugman? Helpen vergeten groenten tegen Alzheimer? En een ander woord voor 'tilapia' is...? Het culinaire ABC is uw wegwijzer in de wondere wereld van de gastronomie. Wilt u meepraten met culinaire vrienden, het ijs breken met confronterend eetjargon tijdens een eerste date, leren bluffen met drie sterren? Restaurantcriticus Ronald Hoeben en wijn- en eetschrijver Harold Hamersma zorgen ervoor dat u een onvergetelijke indruk maakt op uw gezelschap. In deze spoedcursus een praktisch, actueel maar vooral hilarisch overzicht op etenswaardigheden uit binnen- en buitenland. Van de nieuwste trends tot eeuwenoude technieken, u kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Lees smakelijk!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Nieuw Amsterdam
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2013-08-14
Publication date latest 2013-08-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789046815380 (BC)
  • ISBN: 9789046816240 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!