Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 495674,
    "slug": "het-dokter-ivo-dieet-gelske-van-aken",
    "nstc": null,
    "title": "Het dokter Ivo dieet",
    "subtitle": "Met meer dan 100 recepten!",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het Dokter Ivo Dieet<br />\n<br />\nMet meer dan 100 recepten!<br />\n<br />\nDokter Ivo - vele jaren huisarts in Hoeven (NB) - heeft in de loop der jaren flink wat di\u00ebten voorbij zien komen. Op een gegeven moment vroegen Gelske en Arthur aan hem wat hij van al dat ge-dieet vond. Hij zei:<br />\n\u2018Eet gevarieerd, gezond, niet te veel en beweeg.\u2019<br />\nLater werd daar nog aan toegevoegd: \u2018maak het zelf\u2019, omdat er aan veel kant-en-klare sauzen en gerechten te veel suiker, te veel zout en te veel gemodificeerd zetmeel (dikmaker bij uitstek) wordt toegevoegd.<br />\n<br />\nIn dit boek hebben Gelske en Arthur recepten verzameld van gerechten en gerechtjes die zij ooit hebben bereid. Ze voldoen lang niet allemaal aan \u2018Het Dokter Ivo Dieet\u2019, daarom zijn ze door dokter Ivo voorzien van de volgende classificering:<br />\n**** Gezond \u00e9n lekker<br />\n*** Lekker en best nog redelijk gezond<br />\n** Twijfelgeval, maar wel lekker<br />\n* Ronduit ongezond, maar de zonde meer dan waard<br />\n<br />\nDaarnaast zijn de gerechten ingedeeld in drie categorie\u00ebn: klassiek, pop en jazz.<br />\nKlassiek staat voor bekende gerechten die allang bestaan, vaak in vele varianten en meestal afkomstig zijn uit een bepaalde cultuur of streek. <br />\nPop staat voor de meer recente kookstijl van de generatie \u2018televisie-koks\u2019. Waar in een klassiek gerecht zal staan \u2018neem een afgestreken eetlepel van ...\u2019, staat in een pop-gerecht eerder \u2018voeg een handje ...\u2019 toe.<br />\nJazz tenslotte is een - vrij kleine - categorie waarbij je bij het lezen van de ingredi\u00ebnten denkt: \u2018zou dat \u00e9cht lekker zijn?\u2019 Het feit dat ze in dit boek staan, betekent dat wij dat in ieder geval w\u00e9l vinden.<br />\n<br />\nIn de \u2018Inleiding\u2019 tenslotte, geeft Arthur een overzicht van recente inzichten over wat gezond is, en wat niet. Daaruit blijkt dat deze inzichten veranderen en dat de deskundigen het lang niet altijd met elkaar eens zijn. Het geeft u informatie waarbinnen u zelf uw keuzes zult moeten maken. <br />\n<br />\nHet boek is rijk ge\u00efllustreerd met meer dan 60 afbeeldingen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 200,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-09-16",
    "publication_date_latest": "2024-10-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789083408217",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T14:35:07+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7105,
        "slug": "blauw-zand-uitgeverij-2",
        "name": "Blauw Zand Uitgeverij",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:39:57+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 307760,
            "slug": "gelske-van-aken",
            "key_names": "van Aken",
            "names_before_key": "Gelske",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 307761,
            "slug": "arthur-eger-2",
            "key_names": "Eger",
            "names_before_key": "Arthur",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "246",
            "created_at": "2025-09-19T14:35:07+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:35:07+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het dokter Ivo dieet

Met meer dan 100 recepten!
ID 495674
Slug het-dokter-ivo-dieet-gelske-van-aken
Contributors
Author : Gelske van Aken
Author : Arthur Eger
Annotation
Description Het Dokter Ivo Dieet<br /> <br /> Met meer dan 100 recepten!<br /> <br /> Dokter Ivo - vele jaren huisarts in Hoeven (NB) - heeft in de loop der jaren flink wat diëten voorbij zien komen. Op een gegeven moment vroegen Gelske en Arthur aan hem wat hij van al dat ge-dieet vond. Hij zei:<br /> ‘Eet gevarieerd, gezond, niet te veel en beweeg.’<br /> Later werd daar nog aan toegevoegd: ‘maak het zelf’, omdat er aan veel kant-en-klare sauzen en gerechten te veel suiker, te veel zout en te veel gemodificeerd zetmeel (dikmaker bij uitstek) wordt toegevoegd.<br /> <br /> In dit boek hebben Gelske en Arthur recepten verzameld van gerechten en gerechtjes die zij ooit hebben bereid. Ze voldoen lang niet allemaal aan ‘Het Dokter Ivo Dieet’, daarom zijn ze door dokter Ivo voorzien van de volgende classificering:<br /> **** Gezond én lekker<br /> *** Lekker en best nog redelijk gezond<br /> ** Twijfelgeval, maar wel lekker<br /> * Ronduit ongezond, maar de zonde meer dan waard<br /> <br /> Daarnaast zijn de gerechten ingedeeld in drie categorieën: klassiek, pop en jazz.<br /> Klassiek staat voor bekende gerechten die allang bestaan, vaak in vele varianten en meestal afkomstig zijn uit een bepaalde cultuur of streek. <br /> Pop staat voor de meer recente kookstijl van de generatie ‘televisie-koks’. Waar in een klassiek gerecht zal staan ‘neem een afgestreken eetlepel van ...’, staat in een pop-gerecht eerder ‘voeg een handje ...’ toe.<br /> Jazz tenslotte is een - vrij kleine - categorie waarbij je bij het lezen van de ingrediënten denkt: ‘zou dat écht lekker zijn?’ Het feit dat ze in dit boek staan, betekent dat wij dat in ieder geval wél vinden.<br /> <br /> In de ‘Inleiding’ tenslotte, geeft Arthur een overzicht van recente inzichten over wat gezond is, en wat niet. Daaruit blijkt dat deze inzichten veranderen en dat de deskundigen het lang niet altijd met elkaar eens zijn. Het geeft u informatie waarbinnen u zelf uw keuzes zult moeten maken. <br /> <br /> Het boek is rijk geïllustreerd met meer dan 60 afbeeldingen.
Bestseller 60
Genres
Subjects
246 Kookboeken (>12 jaar) NUR
NSTC
Publisher Blauw Zand Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 200
Duration
Publication date first 2024-09-16
Publication date latest 2024-10-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789083408217 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!