Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 262885,
    "slug": "het-franse-bakboek-jean-michel-raynaud",
    "nstc": null,
    "title": "Het Franse bakboek",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een Franse patisserie koopt? Meesterpatissier en Fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste Franse gebak maakt. <br />Het Franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto's helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants. <br />Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het Franse platteland en zijn opleiding tot patissier in Marseille. Een fascinerend kijkje in de Franse traditie en cultuur.<br />Jean Michel Raynaud is hoofdpatissier bij La Renaissance P\u00e2tisserie en Baroque Bistro in Sydney, Australi\u00eb. Geboren in Frankrijk begon hij zijn carri\u00e8re onder de hoede van meesterpatissier Robert Schicchi in Marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean Michel is regelmatig te gast in tv-programma's, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken. <br />",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-10-05",
    "publication_date_latest": "2015-10-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789402600810",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:20:34+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2153,
        "slug": "aerial-media-company-bv",
        "name": "Aerial Media Company B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:02:29+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 152405,
            "slug": "jean-michel-raynaud",
            "key_names": "Raynaud",
            "names_before_key": "Jean Michel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Het Franse bakboek

ID 262885
Slug het-franse-bakboek-jean-michel-raynaud
Contributors
Author : Jean Michel Raynaud
Annotation
Description Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een Franse patisserie koopt? Meesterpatissier en Fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste Franse gebak maakt. <br />Het Franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto's helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants. <br />Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het Franse platteland en zijn opleiding tot patissier in Marseille. Een fascinerend kijkje in de Franse traditie en cultuur.<br />Jean Michel Raynaud is hoofdpatissier bij La Renaissance Pâtisserie en Baroque Bistro in Sydney, Australië. Geboren in Frankrijk begon hij zijn carrière onder de hoede van meesterpatissier Robert Schicchi in Marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean Michel is regelmatig te gast in tv-programma's, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken. <br />
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Aerial Media Company B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2015-10-05
Publication date latest 2015-10-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789402600810 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!