Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 328973,
    "slug": "het-franse-kookatelier-marjorie-taylor",
    "nstc": null,
    "title": "Het franse kookatelier",
    "subtitle": "Recepten, technieken en verhalen van een Franse kookschool",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Van madeleines en escargots tot coq au vin, vis, salades en stoofgerechten; en van chocolademousseline tot allerhande soorten verfijnd gebak. De klassieke Franse gastronomie spreekt tot de verbeelding en is de inspiratiebron van vele keukens en culinaire tradities.</p>\n<p><em>Het Franse kookatelier</em> is deels kookboek, deels kookschool en deels kookverhaal over een familieleven in Frankrijk. Het gaat over het leven van moeder en dochter in een charmant Frans dorp, en hun relatie met de mensen in de regio: van bakkers tot wijnboeren. Het boek bevat meer dan 130 recepten, waarin je Franse kooktechnieken worden aangeleerd op een benaderbare manier. Met meer dan 200 prachtige foto's van zowel gerechten als de omgeving is dit een fantastische bron voor de Franse keuken.</p>\n<p>De gerechten zijn geordend in seizoensmenu's en per gang. Stap-voor-stapfotografie laat zien hoe je brood maakt, gebak, souffl\u00e9, lamsvlees en andere belangrijke Franse kooktechnieken. Met verhalen van boeren, slagers, bijenhouders, wijnmakers en kaasproducenten.</p>\n<p>Moeder en dochter <strong>Marjorie Taylor</strong> en <strong>Kendall Smith Franchini</strong> droomden ervan in Frankrijk te wonen. Ze realiseerden hun droom met het oprichten van Cook's Atelier, inmiddels een gevierde kookschool in het hart van de Bourgogne.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 400,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-09-10",
    "publication_date_latest": "2018-09-11",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000361229",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:26:34+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 197749,
            "slug": "marjorie-taylor",
            "key_names": "Taylor",
            "names_before_key": "Marjorie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 197750,
            "slug": "kendall-smith-franchini",
            "key_names": "Smith Franchini",
            "names_before_key": "Kendall",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het franse kookatelier

Recepten, technieken en verhalen van een Franse kookschool
ID 328973
Slug het-franse-kookatelier-marjorie-taylor
Contributors
Author : Marjorie Taylor
Author : Kendall Smith Franchini
Annotation
Description <p>Van madeleines en escargots tot coq au vin, vis, salades en stoofgerechten; en van chocolademousseline tot allerhande soorten verfijnd gebak. De klassieke Franse gastronomie spreekt tot de verbeelding en is de inspiratiebron van vele keukens en culinaire tradities.</p> <p><em>Het Franse kookatelier</em> is deels kookboek, deels kookschool en deels kookverhaal over een familieleven in Frankrijk. Het gaat over het leven van moeder en dochter in een charmant Frans dorp, en hun relatie met de mensen in de regio: van bakkers tot wijnboeren. Het boek bevat meer dan 130 recepten, waarin je Franse kooktechnieken worden aangeleerd op een benaderbare manier. Met meer dan 200 prachtige foto's van zowel gerechten als de omgeving is dit een fantastische bron voor de Franse keuken.</p> <p>De gerechten zijn geordend in seizoensmenu's en per gang. Stap-voor-stapfotografie laat zien hoe je brood maakt, gebak, soufflé, lamsvlees en andere belangrijke Franse kooktechnieken. Met verhalen van boeren, slagers, bijenhouders, wijnmakers en kaasproducenten.</p> <p>Moeder en dochter <strong>Marjorie Taylor</strong> en <strong>Kendall Smith Franchini</strong> droomden ervan in Frankrijk te wonen. Ze realiseerden hun droom met het oprichten van Cook's Atelier, inmiddels een gevierde kookschool in het hart van de Bourgogne.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 400
Duration
Publication date first 2018-09-10
Publication date latest 2018-09-11
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000361229 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!