Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 233282,
    "slug": "het-gerecht-filip-verheyden-2",
    "nstc": null,
    "title": "Het Gerecht",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>HET GERECHT is het laatste deel in de trilogie met DE BASIS en HET PRODUCT. Het is een bekroning op het werk van de afgelopen drie jaar: alle basiskennis die wij in de eerste twee boeken verzamelden wordt nu toegepast in dit derde deel.<br /><br />150 klassiekers uit de wereldkeuken<br /><br />HET GERECHT bevat 150 volwaardige bereidingen die alle teruggrijpen naar de basistechnieken uit DE BASIS en<br />HET PRODUCT.<br />Het zijn niet zomaar 150 gerechten die ons plezierden,<br />wij gingen op zoek naar 150 klassiekers. Gerechten zowel van bij ons als uit de wereldkeuken die iedereen misschien wel kent bij naam, maar niet altijd weet te bereiden.<br />Zo vindt u in dit boek de bereiding van zowel kaas- en garnaalkroketten, steak tartare en koninginnenhapje als van paella, gravad lax en ossobuco tot de thaise garnalensoep<br />tom yam koong en de Japanse chicken yakitori toe. Elk recept is origineel, het zijn geen moderne of 'makkelijke' varianten, neen het is opnieuw de basis. Hoe wordt een koninginnenhapje juist klaargemaakt? Wat zit er nu allemaal in sushi? Wat is de oorspronkelijke saus bij gravad lax en is ossobuco nu wel of niet met tomaten?<br />De lezer vindt in HET GERECHT een antwoord op al deze vragen.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-09-21",
    "publication_date_latest": "2018-10-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789490028695",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:17:03+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2247,
        "slug": "minestrone-culinaire-uitgeverij",
        "name": "Minestrone Culinaire Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:50:10+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:03:07+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 135190,
            "slug": "filip-verheyden-2",
            "key_names": "VERHEYDEN",
            "names_before_key": "FILIP",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 135192,
            "slug": "sergio-herman-2",
            "key_names": "Herman",
            "names_before_key": "Sergio",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 135191,
            "slug": "tony-leduc-2",
            "key_names": "LEDUC",
            "names_before_key": "TONY",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het Gerecht

ID 233282
Slug het-gerecht-filip-verheyden-2
Contributors
Author : FILIP VERHEYDEN
Author : Sergio Herman
Author : TONY LEDUC
Annotation
Description <p>HET GERECHT is het laatste deel in de trilogie met DE BASIS en HET PRODUCT. Het is een bekroning op het werk van de afgelopen drie jaar: alle basiskennis die wij in de eerste twee boeken verzamelden wordt nu toegepast in dit derde deel.<br /><br />150 klassiekers uit de wereldkeuken<br /><br />HET GERECHT bevat 150 volwaardige bereidingen die alle teruggrijpen naar de basistechnieken uit DE BASIS en<br />HET PRODUCT.<br />Het zijn niet zomaar 150 gerechten die ons plezierden,<br />wij gingen op zoek naar 150 klassiekers. Gerechten zowel van bij ons als uit de wereldkeuken die iedereen misschien wel kent bij naam, maar niet altijd weet te bereiden.<br />Zo vindt u in dit boek de bereiding van zowel kaas- en garnaalkroketten, steak tartare en koninginnenhapje als van paella, gravad lax en ossobuco tot de thaise garnalensoep<br />tom yam koong en de Japanse chicken yakitori toe. Elk recept is origineel, het zijn geen moderne of 'makkelijke' varianten, neen het is opnieuw de basis. Hoe wordt een koninginnenhapje juist klaargemaakt? Wat zit er nu allemaal in sushi? Wat is de oorspronkelijke saus bij gravad lax en is ossobuco nu wel of niet met tomaten?<br />De lezer vindt in HET GERECHT een antwoord op al deze vragen.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Minestrone Culinaire Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2015-09-21
Publication date latest 2018-10-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789490028695 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!