Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 481233,
    "slug": "het-gerecht-plantaardig-pieter-jan-lint",
    "nstc": null,
    "title": "Het Gerecht Plantaardig",
    "subtitle": "plantaardig",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>Met <strong>Het Gerecht Plantaardig</strong> gaan de auteurs Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc  een stap verder dan zijn voorganger <strong>De Basis Plantaardig.</strong> Alle basiskennis wordt in dit boekje toegepast tot volwaardige bereidingen.</p><p>De stap naar meer plantaardig is eenvoudiger dan je denkt.</p>",
    "description": "<p>Met <strong>Het Gerecht Plantaardig</strong> gaan we een stap verder dan zijn voorganger <strong>De Basis Plantaardig.</strong> Alle basiskennis wordt in dit boekje toegepast tot volwaardige bereidingen.</p><p>We tonen uitgebreid welke ingredi\u00ebnten je nodig hebt in je voorraadkast en in je ijslast om te starten met haalbare plantaardige gerechten om dagelijks klaar te maken.</p><p>Je leert hartig broodbeleg maken. Er wordt veel aandacht besteed aan allerlei salades, groente bereidingen, pasta, tofu- en rijstgerechten. D\u00e9 klassiekers waaronder de hamburger, vol-au-vent (koninginnenhapje) en balletjes in tomatensaus krijgen een versie zonder vlees. Het boekje is zodanig opgebouwd dat je meerdere combinaties van gerechten kan maken.</p><p>De auteurs Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc ontmoetten elkaar in 2019. Na vele gesprekken bleek dat zij dezelfde visie delen over de noodzakelijke evolutie van ons huidige voedingspatroon. In 2023 publiceerden zij het boek <strong>De Basis Plantaardig. </strong><br>Voor dit tweede boek <strong>Het Gerecht Plantaardig</strong> gaan ze een stap verder en brengen zij wederom hun expertise samen. Alle beschrijvingen en recepten worden op een eenvoudige manier verklaard door vegan chef Pieter-Jan Lint en ge\u00efllustreerd door culinair fotograaf Tony Le Duc.</p><p>De stap naar meer plantaardig is eenvoudiger dan je denkt.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 352,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-09-05",
    "publication_date_latest": "2024-09-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789490028916",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T14:31:17+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7286,
        "slug": "minestrone-culinaire-uitgeverij-2",
        "name": "Minestrone Culinaire Uitgeverij",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:54:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:11:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 298481,
            "slug": "pieter-jan-lint-2",
            "key_names": "Lint",
            "names_before_key": "Pieter-Jan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "400",
            "created_at": "2025-09-19T14:31:17+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:31:17+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het Gerecht Plantaardig

plantaardig
ID 481233
Slug het-gerecht-plantaardig-pieter-jan-lint
Contributors
Author : Pieter-Jan Lint
Annotation <p>Met <strong>Het Gerecht Plantaardig</strong> gaan de auteurs Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc een stap verder dan zijn voorganger <strong>De Basis Plantaardig.</strong> Alle basiskennis wordt in dit boekje toegepast tot volwaardige bereidingen.</p><p>De stap naar meer plantaardig is eenvoudiger dan je denkt.</p>
Description <p>Met <strong>Het Gerecht Plantaardig</strong> gaan we een stap verder dan zijn voorganger <strong>De Basis Plantaardig.</strong> Alle basiskennis wordt in dit boekje toegepast tot volwaardige bereidingen.</p><p>We tonen uitgebreid welke ingrediënten je nodig hebt in je voorraadkast en in je ijslast om te starten met haalbare plantaardige gerechten om dagelijks klaar te maken.</p><p>Je leert hartig broodbeleg maken. Er wordt veel aandacht besteed aan allerlei salades, groente bereidingen, pasta, tofu- en rijstgerechten. Dé klassiekers waaronder de hamburger, vol-au-vent (koninginnenhapje) en balletjes in tomatensaus krijgen een versie zonder vlees. Het boekje is zodanig opgebouwd dat je meerdere combinaties van gerechten kan maken.</p><p>De auteurs Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc ontmoetten elkaar in 2019. Na vele gesprekken bleek dat zij dezelfde visie delen over de noodzakelijke evolutie van ons huidige voedingspatroon. In 2023 publiceerden zij het boek <strong>De Basis Plantaardig. </strong><br>Voor dit tweede boek <strong>Het Gerecht Plantaardig</strong> gaan ze een stap verder en brengen zij wederom hun expertise samen. Alle beschrijvingen en recepten worden op een eenvoudige manier verklaard door vegan chef Pieter-Jan Lint en geïllustreerd door culinair fotograaf Tony Le Duc.</p><p>De stap naar meer plantaardig is eenvoudiger dan je denkt.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
400 Non-fictie Vrije tijd/algemeen NUR
NSTC
Publisher Minestrone Culinaire Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 352
Duration
Publication date first 2024-09-05
Publication date latest 2024-09-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789490028916 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!