Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208265,
    "slug": "het-gouden-amuse-boek-engelsen",
    "nstc": null,
    "title": "Het gouden amuse boek",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "HET GOUDEN AMUSE BOEK<br/><br/>Hans den Engelsen, chef-kok van restaurant &apos;t Raedthuys te Duiven heeft een kookboek samengesteld met de heerlijkste amuses om uw diner mee te beginnen. De recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto&apos;s.<br/>Wat dacht u van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencr\u00e8me?<br/><br/>Allemaal overheerlijk!<br/><br/>En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat u ontspannen uw diner kunt beginnen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 118,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-04-30",
    "publication_date_latest": "2008-04-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054263838",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:32+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114819,
            "slug": "hans-den-engelsen-2",
            "key_names": "Engelsen",
            "names_before_key": "Hans",
            "prefix_to_key": "den",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het gouden amuse boek

ID 208265
Slug het-gouden-amuse-boek-engelsen
Contributors
Author : Hans den Engelsen
Annotation
Description HET GOUDEN AMUSE BOEK<br/><br/>Hans den Engelsen, chef-kok van restaurant &apos;t Raedthuys te Duiven heeft een kookboek samengesteld met de heerlijkste amuses om uw diner mee te beginnen. De recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto&apos;s.<br/>Wat dacht u van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencrème?<br/><br/>Allemaal overheerlijk!<br/><br/>En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat u ontspannen uw diner kunt beginnen.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count 118
Duration
Publication date first 2008-04-30
Publication date latest 2008-04-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054263838 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!