Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204542,
    "slug": "het-grote-noordzeeviskookboek-felix-alen",
    "nstc": null,
    "title": "Het grote Noordzeeviskookboek",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Bestaat er iets lekkerders dan een versgevangen vis, recht van het net in de pan? Met dit boek bij de hand is er weinig dat eraan kan tippen. In 'Het Grote Noordzeeviskookboek' worden alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee gebundeld in een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op elke vraag met betrekking tot Noordzeevisserij en -vissoorten: hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelp dieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren?<br/>Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, licht verteerbare wetenschappelijke, nutritionele en culinaire informatie en uiteraard een aantal heerlijke recepten. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever... Voor iedere (amateur)kok wat wils en ge\u00efllustreerd met prachtige foto's. <br/>Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit uitgebracht, onmisbaar in elke zichzelf respecterende keuken!<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 400,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-09-19",
    "publication_date_latest": "2014-09-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089314567",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:25+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1232,
        "slug": "agora-uitgeverscentrum",
        "name": "Agora Uitgeverscentrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112160,
            "slug": "felix-alen",
            "key_names": "Alen",
            "names_before_key": "Felix",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112151,
            "slug": "marc-declercq-2",
            "key_names": "Declercq",
            "names_before_key": "Marc",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het grote Noordzeeviskookboek

ID 204542
Slug het-grote-noordzeeviskookboek-felix-alen
Contributors
Author : Felix Alen
Author : Marc Declercq
Annotation
Description Bestaat er iets lekkerders dan een versgevangen vis, recht van het net in de pan? Met dit boek bij de hand is er weinig dat eraan kan tippen. In 'Het Grote Noordzeeviskookboek' worden alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee gebundeld in een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op elke vraag met betrekking tot Noordzeevisserij en -vissoorten: hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelp dieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren?<br/>Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, licht verteerbare wetenschappelijke, nutritionele en culinaire informatie en uiteraard een aantal heerlijke recepten. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever... Voor iedere (amateur)kok wat wils en geïllustreerd met prachtige foto's. <br/>Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit uitgebracht, onmisbaar in elke zichzelf respecterende keuken!<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Agora Uitgeverscentrum
Imprint
Language dut
Page count 400
Duration
Publication date first 2014-09-19
Publication date latest 2014-09-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089314567 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!