Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 221717,
    "slug": "het-grote-viskookboek-tillmann-hahn",
    "nstc": null,
    "title": "Het grote viskookboek",
    "subtitle": "keukenpraktijk, warenkennis, 150 recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Alles wat zwemt, staat erin!<br/><br/>Duik in de wereld van de vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met de recepten van topkok Tillmann Hahn. De fijne keuken wordt hier eenvoudig gemaakt! Leer van een expert waaraan u de versheid van een zoet- of zoutwatervis herkent, op welke manier u de vis het best voorbereidt en hoe u heerlijke visgerechten maakt.<br/><br/>Hoe u met een schoon geweten van verse vis en zeevruchten kunt genieten en milieubewust inkoopt, wordt door Nicole Knapstein uitgebreid uitgelegd. In meer dan 70 portretten vindt u de belangrijkste informatie over de door de auteur gekozen vissen en zeevruchten - de spectaculaire, fraaie foto's van Ulrike Kirmse zijn hierbij een lust voor het oog.<br/><br/>Keukenpraktijk<br/>- Waardevolle tips over aankoop, bewaren en verduurzamen<br/>- Schubben, fileren en dergelijke gaan gemakkelijk aan de hand van stapsgewijze instructies met foto's <br/><br/>Warenkennis<br/>- Zoetwatervis, kreeft, mosselen en de bonte verscheidenheid uit zee<br/>- Vissoorten en zeevruchten in portretten<br/>- Informatie over voorkomen, kenmerken en seizoenen<br/><br/>Recepten<br/>- Meer dan 150 idee\u00ebn voor voor- en hoofdgerechten - van eenvoudig tot moeilijk!<br/>- De wereld rond met internationale gerechten<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-01-31",
    "publication_date_latest": "2015-01-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048311088",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:53:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:15:53+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 124817,
            "slug": "tillmann-hahn",
            "key_names": "Hahn",
            "names_before_key": "Tillmann",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 124818,
            "slug": "nicole-knapstein",
            "key_names": "Knapstein",
            "names_before_key": "Nicole",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:53:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:53:25+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het grote viskookboek

keukenpraktijk, warenkennis, 150 recepten
ID 221717
Slug het-grote-viskookboek-tillmann-hahn
Contributors
Author : Tillmann Hahn
Author : Nicole Knapstein
Annotation
Description Alles wat zwemt, staat erin!<br/><br/>Duik in de wereld van de vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met de recepten van topkok Tillmann Hahn. De fijne keuken wordt hier eenvoudig gemaakt! Leer van een expert waaraan u de versheid van een zoet- of zoutwatervis herkent, op welke manier u de vis het best voorbereidt en hoe u heerlijke visgerechten maakt.<br/><br/>Hoe u met een schoon geweten van verse vis en zeevruchten kunt genieten en milieubewust inkoopt, wordt door Nicole Knapstein uitgebreid uitgelegd. In meer dan 70 portretten vindt u de belangrijkste informatie over de door de auteur gekozen vissen en zeevruchten - de spectaculaire, fraaie foto's van Ulrike Kirmse zijn hierbij een lust voor het oog.<br/><br/>Keukenpraktijk<br/>- Waardevolle tips over aankoop, bewaren en verduurzamen<br/>- Schubben, fileren en dergelijke gaan gemakkelijk aan de hand van stapsgewijze instructies met foto's <br/><br/>Warenkennis<br/>- Zoetwatervis, kreeft, mosselen en de bonte verscheidenheid uit zee<br/>- Vissoorten en zeevruchten in portretten<br/>- Informatie over voorkomen, kenmerken en seizoenen<br/><br/>Recepten<br/>- Meer dan 150 ideeën voor voor- en hoofdgerechten - van eenvoudig tot moeilijk!<br/>- De wereld rond met internationale gerechten<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2015-01-31
Publication date latest 2015-01-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048311088 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!