Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 322163,
    "slug": "het-handboek-van-de-slager-arthur-le-caisne",
    "nstc": null,
    "title": "Het handboek van de slager",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Wanneer bestrooi je je biefstuk met zout en peper? Bak je vlees in boter of olie? Waarom kun je vlees voor een steak tartare beter in blokjes snijden dan fijnhakken? Wat is er zo bijzonder aan Japanse wagyu? En vooral: hoe bereid je het?<br/><br/>Arthur Le Caisne geeft met kennis van zaken en humor antwoord op al deze vragen in Het handboek van de slager. Hij bespreekt niet alleen vlees van rund en kalf, lam, varken, gevogelte en wild ? maar ook de materialen en technieken. De verschillende rassen, benodigdheden en bereidingswijzen komen in woord en beeld aan bod en bovendien bevat het handboek 25 internationale recepten die elke vleesliefhebber moet kunnen maken, van boeuf bourguignon en pastrami tot pulled<br/>pork. Met dit boek wordt elke thuiskok een volleerd slagersknecht.<br/><br/>Arthur Le Caisne is enthousiast amateurkok en schreef eerder een boek<br/>over chemie in de keuken. Ook geeft Le Caisne uitleg op wetenschappelijke<br/>basis, zonder \u00e9\u00e9n moment saai te worden.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-03-01",
    "publication_date_latest": "2019-06-05",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059568068",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789059569942",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:18:39+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:25:39+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 192522,
            "slug": "arthur-le-caisne",
            "key_names": "Caisne",
            "names_before_key": "Arthur",
            "prefix_to_key": "Le",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:18:39+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:18:39+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Het handboek van de slager

ID 322163
Slug het-handboek-van-de-slager-arthur-le-caisne
Contributors
Author : Arthur Le Caisne
Annotation
Description Wanneer bestrooi je je biefstuk met zout en peper? Bak je vlees in boter of olie? Waarom kun je vlees voor een steak tartare beter in blokjes snijden dan fijnhakken? Wat is er zo bijzonder aan Japanse wagyu? En vooral: hoe bereid je het?<br/><br/>Arthur Le Caisne geeft met kennis van zaken en humor antwoord op al deze vragen in Het handboek van de slager. Hij bespreekt niet alleen vlees van rund en kalf, lam, varken, gevogelte en wild ? maar ook de materialen en technieken. De verschillende rassen, benodigdheden en bereidingswijzen komen in woord en beeld aan bod en bovendien bevat het handboek 25 internationale recepten die elke vleesliefhebber moet kunnen maken, van boeuf bourguignon en pastrami tot pulled<br/>pork. Met dit boek wordt elke thuiskok een volleerd slagersknecht.<br/><br/>Arthur Le Caisne is enthousiast amateurkok en schreef eerder een boek<br/>over chemie in de keuken. Ook geeft Le Caisne uitleg op wetenschappelijke<br/>basis, zonder één moment saai te worden.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2018-03-01
Publication date latest 2019-06-05
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059568068 (BB)
  • ISBN: 9789059569942 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!