Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 405036,
    "slug": "het-kleine-boek-voor-sauzen-thomas-feller",
    "nstc": null,
    "title": "Het kleine boek voor sauzen",
    "subtitle": "warm, koud, hartig en zoet",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een goede saus is het puntje op i of de kers op de\ntaart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans\nen brengt ingredi\u00ebnten samen. Met Het kleine boek\nvoor sauzen heb je een praktische handleiding in huis\nen doorgrond je de anatomie van uiteenlopende\nsauzen, fonds en bouillons, klassiekers als b\u00e9arnaise,\nhollandaise en cr\u00e8me anglaise.\n\nVan hartig tot zoet, van de basis als het trekken\nvan goede bouillons, fonds en het bereiden van de\nperfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van\nketchup, chimichurri en teriyaki. Het kleine boek voor\nsauzen geeft bovendien goede uitleg over technieken\nals deglaceren en monteren en geeft tips & trucs\nzoals het voorkomen van schiften en hoe je sauzen\nperfect kan binden.\n\nMet dit boek grijp je nooit meer mis bij het maken van\neen goede tomatencoulis, chocoladesaus of pittige en\nspicy Aziatische sauzen, pastasauzen, beurre noisette,\nroux en ansjovissaus. Met duidelijke uitleg over\nkooktechnieken en -apparatuur en ingredi\u00ebnten.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-10-13",
    "publication_date_latest": "2021-10-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432636",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:33:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 248441,
            "slug": "thomas-feller-2",
            "key_names": "Feller",
            "names_before_key": "Thomas",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00"
        }
    ]
}
        

Het kleine boek voor sauzen

warm, koud, hartig en zoet
ID 405036
Slug het-kleine-boek-voor-sauzen-thomas-feller
Contributors
Author : Thomas Feller
Annotation
Description Een goede saus is het puntje op i of de kers op de taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans en brengt ingrediënten samen. Met Het kleine boek voor sauzen heb je een praktische handleiding in huis en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise, hollandaise en crème anglaise. Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken van goede bouillons, fonds en het bereiden van de perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van ketchup, chimichurri en teriyaki. Het kleine boek voor sauzen geeft bovendien goede uitleg over technieken als deglaceren en monteren en geeft tips & trucs zoals het voorkomen van schiften en hoe je sauzen perfect kan binden. Met dit boek grijp je nooit meer mis bij het maken van een goede tomatencoulis, chocoladesaus of pittige en spicy Aziatische sauzen, pastasauzen, beurre noisette, roux en ansjovissaus. Met duidelijke uitleg over kooktechnieken en -apparatuur en ingrediënten.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2021-10-13
Publication date latest 2021-10-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432636 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!