Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 264268,
    "slug": "het-nieuwe-proefboek-peter-klosse",
    "nstc": null,
    "title": "Het nieuwe proefboek",
    "subtitle": "over de smaak van wat we eten en drinken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Natuurlijk houdt iedereen wel van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je &eacute;cht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, <em>Het Nieuwe Proefboek</em>, geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.</p>\n<p>De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingredi&euml;nten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Ang&eacute;lique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzonder combinatie van kennis en creativiteit.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-10-01",
    "publication_date_latest": "2015-11-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059566408",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:04:11+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:21:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 153441,
            "slug": "peter-klosse-2",
            "key_names": "Klosse",
            "names_before_key": "Peter",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 153551,
            "slug": "angelique-schmeinck-2",
            "key_names": "Schmeinck",
            "names_before_key": "Ang\u00e9lique",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:04:11+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:04:11+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Het nieuwe proefboek

over de smaak van wat we eten en drinken
ID 264268
Slug het-nieuwe-proefboek-peter-klosse
Contributors
Author : Peter Klosse
Author : Angélique Schmeinck
Annotation
Description <p>Natuurlijk houdt iedereen wel van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je &eacute;cht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, <em>Het Nieuwe Proefboek</em>, geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties.</p> <p>De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingredi&euml;nten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Ang&eacute;lique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzonder combinatie van kennis en creativiteit.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2015-10-01
Publication date latest 2015-11-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059566408 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!