Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 437665,
    "slug": "het-plezier-van-echt-goed-koken-alice-zaslavsky",
    "nstc": null,
    "title": "Het plezier van \u00e9cht goed koken",
    "subtitle": "het handboek voor de enthousiaste thuiskok",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Alice Zaslvasky: de nieuwe sensatie in kookboekenland<br />\n<br />\nMet Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf Alice<br />\nZaslvasky haar visitekaartje af, en wat voor een! Het<br />\nplezier spatte er van af en dat is nou precies waar het<br />\nallemaal om draait in haar keuken. In Het plezier van<br />\n\u00e9cht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het<br />\nnou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met<br />\n(basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste<br />\ntechnieken, geweldig eten op tafel kunt zetten.<br />\n<br />\nIn zes originele hoofstukken, van \u2018uit de losse pols\u2019,<br />\n\u2018ontspannen weekendkoken\u2019 tot en met \u2018make-over<br />\nvan restjes\u2019 en \u2018serieus zalige zoetigheden\u2019 heb je een<br />\nmasterclass in handen om niet alleen het plezier achter<br />\nhet fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent<br />\nsmaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast<br />\nkrijg je ook nog allerhande tips & trucs en<br />\nbonusrecepten mee.<br />\n<br />\nMaak in een handomdraai een venkel & citrussalade<br />\nmet een rokerige dressing van lenteui en krijg meteen<br />\nde tip mee hoe je deze salade in een winterse variant<br />\nop tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry<br />\nvan aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het<br />\nbereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee<br />\nom de maaltijd te verrijken. Met Het plezier van \u00e9cht<br />\ngoed koken geeft Alice Zaslavsky wederom een spektakelstuk<br />\naf.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-01-10",
    "publication_date_latest": "2023-01-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432841",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:36:17+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 269961,
            "slug": "alice-zaslavsky-2",
            "key_names": "Zaslavsky",
            "names_before_key": "Alice",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00"
        }
    ]
}
        

Het plezier van écht goed koken

het handboek voor de enthousiaste thuiskok
ID 437665
Slug het-plezier-van-echt-goed-koken-alice-zaslavsky
Contributors
Author : Alice Zaslavsky
Annotation
Description Alice Zaslvasky: de nieuwe sensatie in kookboekenland<br /> <br /> Met Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf Alice<br /> Zaslvasky haar visitekaartje af, en wat voor een! Het<br /> plezier spatte er van af en dat is nou precies waar het<br /> allemaal om draait in haar keuken. In Het plezier van<br /> écht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het<br /> nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met<br /> (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste<br /> technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten.<br /> <br /> In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’,<br /> ‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-over<br /> van restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je een<br /> masterclass in handen om niet alleen het plezier achter<br /> het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent<br /> smaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast<br /> krijg je ook nog allerhande tips & trucs en<br /> bonusrecepten mee.<br /> <br /> Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade<br /> met een rokerige dressing van lenteui en krijg meteen<br /> de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant<br /> op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry<br /> van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het<br /> bereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee<br /> om de maaltijd te verrijken. Met Het plezier van écht<br /> goed koken geeft Alice Zaslavsky wederom een spektakelstuk<br /> af.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2023-01-10
Publication date latest 2023-01-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432841 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!