Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 218541,
    "slug": "het-product-filip-verheyden",
    "nstc": null,
    "title": "Het product",
    "subtitle": "-Herdruk in overweging-",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit vanille? Naast de meest dagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingredi&euml;nten aan bod en ook minder bekende ingredi&euml;nten.</p>",
    "description": "<p>In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit vanille? Naast de meest dagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingredi&euml;nten aan bod en ook minder bekende ingredi&euml;nten.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-03-20",
    "publication_date_latest": "2018-10-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789077695050",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789490028688",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:52:44+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:15:54+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2246,
        "slug": "homarus-culinaire-uitgeverij",
        "name": "HOMARUS CULINAIRE UITGEVERIJ",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:50:21+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:56:26+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 122159,
            "slug": "filip-verheyden-2",
            "key_names": "VERHEYDEN",
            "names_before_key": "FILIP",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 122160,
            "slug": "tony-leduc-2",
            "key_names": "LEDUC",
            "names_before_key": "TONY",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:44+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:44+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:44+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:44+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het product

-Herdruk in overweging-
ID 218541
Slug het-product-filip-verheyden
Contributors
Author : FILIP VERHEYDEN
Author : TONY LEDUC
Annotation <p>In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit vanille? Naast de meest dagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingredi&euml;nten aan bod en ook minder bekende ingredi&euml;nten.</p>
Description <p>In dit boek vindt de lezer 130 producten met hun 'beste' bereidingswijze. Hoe maak je rodekool klaar? Wat doe je met tomaat, een raap, rode biet, andijvie? Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit vanille? Naast de meest dagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingredi&euml;nten aan bod en ook minder bekende ingredi&euml;nten.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher HOMARUS CULINAIRE UITGEVERIJ
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2015-03-20
Publication date latest 2018-10-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789077695050 (BB)
  • ISBN: 9789490028688 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!