Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 358850,
    "slug": "het-surinaams-bakboek-van-dubois-diana-dubois",
    "nstc": null,
    "title": "Het Surinaams bakboek van Dubois",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Als in Nederland over Surinaamse gerechten wordt gesproken, gaat het meestal over Roti, Pom en Bara. De overheerlijke baksels die ook deel uitmaken van de Surinaamse eettraditie zijn bij veel mensen volkomen onbekend. Daar brengt dit eerste Surinaamse bakboek verandering in. \n\nOp toegankelijke wijze introduceert Diana Dubois een aantal klassiekers uit de zoete keuken van Suriname, die uw smaakpapillen zeker in vervoering zullen brengen. Fiadoe, Keksi, Ingris boru (Engelse bol) en Bojo staan er allemaal in. Maar ook andere typisch Surinaamse cakes, taarten en koekjes, waarvan de meeste zijn voorzien van historische informatie. Bovendien heeft Diana tal van nieuwe recepten bedacht, zoals voor Dawet eksi kuku (roze sponscake), Timur kuku (ma\u00efzena cake), Cokes-taart (houtskooltaart) en Eksi kuku nanga karu-blom (eiercake van maismeel). Leidraad daarbij was het gebruik van Surinaamse ingredi\u00ebnten. \n\nNiet alleen de ervaren taartenbakster, maar ook iemand die minder- of zelfs niet goed thuis is in de keuken kan met dit bakboek haar of zijn culinaire grenzen verleggen. Datzelfde geldt voor mensen die op zoek zijn naar glutenvrije recepten. \n\nAlle 60 cakes, taarten en koekjes zijn door Diana meerdere keren gebakken. Dankzij haar heldere aanwijzingen brengt u probleemloos elk recept tot een resultaat, waarmee u steeds weer goed voor de dag komt. Kortom: een heerlijk bakboek vol inspiratie om keer op keer mee aan de slag te gaan!\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-11-15",
    "publication_date_latest": "2025-01-09",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789075812220",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:28:14+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:29:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2249,
        "slug": "dubois-uitgeverij",
        "name": "Dubois, Uitgeverij",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:50:35+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:58:13+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 219879,
            "slug": "diana-dubois-2",
            "key_names": "Dubois",
            "names_before_key": "Diana",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:28:14+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:28:14+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het Surinaams bakboek van Dubois

ID 358850
Slug het-surinaams-bakboek-van-dubois-diana-dubois
Contributors
Author : Diana Dubois
Annotation
Description Als in Nederland over Surinaamse gerechten wordt gesproken, gaat het meestal over Roti, Pom en Bara. De overheerlijke baksels die ook deel uitmaken van de Surinaamse eettraditie zijn bij veel mensen volkomen onbekend. Daar brengt dit eerste Surinaamse bakboek verandering in. Op toegankelijke wijze introduceert Diana Dubois een aantal klassiekers uit de zoete keuken van Suriname, die uw smaakpapillen zeker in vervoering zullen brengen. Fiadoe, Keksi, Ingris boru (Engelse bol) en Bojo staan er allemaal in. Maar ook andere typisch Surinaamse cakes, taarten en koekjes, waarvan de meeste zijn voorzien van historische informatie. Bovendien heeft Diana tal van nieuwe recepten bedacht, zoals voor Dawet eksi kuku (roze sponscake), Timur kuku (maïzena cake), Cokes-taart (houtskooltaart) en Eksi kuku nanga karu-blom (eiercake van maismeel). Leidraad daarbij was het gebruik van Surinaamse ingrediënten. Niet alleen de ervaren taartenbakster, maar ook iemand die minder- of zelfs niet goed thuis is in de keuken kan met dit bakboek haar of zijn culinaire grenzen verleggen. Datzelfde geldt voor mensen die op zoek zijn naar glutenvrije recepten. Alle 60 cakes, taarten en koekjes zijn door Diana meerdere keren gebakken. Dankzij haar heldere aanwijzingen brengt u probleemloos elk recept tot een resultaat, waarmee u steeds weer goed voor de dag komt. Kortom: een heerlijk bakboek vol inspiratie om keer op keer mee aan de slag te gaan!
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Dubois, Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2019-11-15
Publication date latest 2025-01-09
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789075812220 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!