Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 499390,
    "slug": "het-ultieme-low-slowboek-jeroen-hazebroek",
    "nstc": null,
    "title": "Het ultieme low & slowboek",
    "subtitle": "de lekkerste langzaam gegaarde gerechten van de BBQ : 70 recepten van Boston butt tot crispy buikspek",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "LOW & SLOW BBQ IS VAN OORSPRONG BOVEN HOUTVUUR EN MET ROOK GAREN. DIT DUURT LANG EN DAAROM SPREKEN WE OVER LANGZAAM GEGAARD. JEROEN HAZEBROEK EN HARRY HAVINGA, SAMEN MEER DAN 60 JAAR BARBECUE-ERVARING, COMBINEREN IN DIT BOEK HUN RUIME ERVARING MET DEZE BARBECUETECHNIEK. <br />\n<br />\nMet 'Het Ultieme Low & Slowboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Van Amerikaanse brisket tot Kantonees buikspek. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga willen je de basisprincipes bijbrengen waar je in je achtertuin profijt van hebt. Of je nou een kogelbarbecue of een volwassen smoker hebt. Allereerst gaan ze dieper in op de dominante barbecue-culturen uit de Verenigde Staten en Mexico. Ook leer je meer over de twee minder bekende, de Kantonese en onze eigen Zuiderzese. Ieder met eigen technieken \u00e9n ingredi\u00ebnten.<br />\n<br />\nDe 70 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op de vier genoemde culturen. Ga voor Boston butt uit Amerika of een Mexicaanse birria van lam. Kies Kantonese bedelaarskip in lotusblad of gerookte paling uit eigen zee. In ieder hoofdstuk staan de technieken centraal, en komen na de hoofdgerechten ook bijgerechten en enkele nagerechten aan bod. Dit boek deelt maakbare en niet overdreven moeilijke recepten, zodat je een betere Low & Slowpitmaster wordt, met aandacht voor je persoonlijke vuurhaard.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-11-21",
    "publication_date_latest": "2024-11-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789083139890",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:36:02+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:42:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7595,
        "slug": "fun-cooking-online-bv",
        "name": "Fun Cooking Online B.V",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:40:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 309960,
            "slug": "jeroen-hazebroek-2",
            "key_names": "Hazebroek",
            "names_before_key": "Jeroen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 309961,
            "slug": "harry-havinga-2",
            "key_names": "Havinga",
            "names_before_key": "Harry",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:36:02+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:36:02+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het ultieme low & slowboek

de lekkerste langzaam gegaarde gerechten van de BBQ : 70 recepten van Boston butt tot crispy buikspek
ID 499390
Slug het-ultieme-low-slowboek-jeroen-hazebroek
Contributors
Author : Jeroen Hazebroek
Author : Harry Havinga
Annotation
Description LOW & SLOW BBQ IS VAN OORSPRONG BOVEN HOUTVUUR EN MET ROOK GAREN. DIT DUURT LANG EN DAAROM SPREKEN WE OVER LANGZAAM GEGAARD. JEROEN HAZEBROEK EN HARRY HAVINGA, SAMEN MEER DAN 60 JAAR BARBECUE-ERVARING, COMBINEREN IN DIT BOEK HUN RUIME ERVARING MET DEZE BARBECUETECHNIEK. <br /> <br /> Met 'Het Ultieme Low & Slowboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Van Amerikaanse brisket tot Kantonees buikspek. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga willen je de basisprincipes bijbrengen waar je in je achtertuin profijt van hebt. Of je nou een kogelbarbecue of een volwassen smoker hebt. Allereerst gaan ze dieper in op de dominante barbecue-culturen uit de Verenigde Staten en Mexico. Ook leer je meer over de twee minder bekende, de Kantonese en onze eigen Zuiderzese. Ieder met eigen technieken én ingrediënten.<br /> <br /> De 70 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op de vier genoemde culturen. Ga voor Boston butt uit Amerika of een Mexicaanse birria van lam. Kies Kantonese bedelaarskip in lotusblad of gerookte paling uit eigen zee. In ieder hoofdstuk staan de technieken centraal, en komen na de hoofdgerechten ook bijgerechten en enkele nagerechten aan bod. Dit boek deelt maakbare en niet overdreven moeilijke recepten, zodat je een betere Low & Slowpitmaster wordt, met aandacht voor je persoonlijke vuurhaard.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fun Cooking Online B.V
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2024-11-21
Publication date latest 2024-11-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789083139890 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!