Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 460695,
    "slug": "het-ultieme-open-vuur-en-braaiboek-jeroen-hazebroek",
    "nstc": null,
    "title": "Het ultieme open vuur- en braaiboek",
    "subtitle": "de lekkerste op houtvuur gemaakte gerechten : 60 recepten van rookie tot vuurmeester",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur.<br />\nHarry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!<br />\n<br />\n'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je \u2013 volledig old skool \u2013 terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een simpele vuurschaal gebruikt of juist een braai of een vuurring. Met goed hout en simpele accessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters kun je alle gerechten in dit boek maken.<br />\n<br />\nDe 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn gebaseerd op het gebruik van die accessoires. We beginnen met grillen van vlees en vis op de braai-, asado- en churrasco-manier. Dit zijn Zuid-Amerikaanse spiezen en -klemmen direct naast het vuur. Grote biefstukken worden direct vanaf de spies op je bord gesneden. Hele vissen trek je boterzacht uit de klem en buikspek wordt super krokant. Daarnaast is de plancha veel veelzijdiger dan je denkt; maak omeletten, tortilla\u2019s, dikke tosti\u2019s, uitdagende groenten, Mexicaanse fajita\u2019s en smashburgers. Of ga voor smaakvolle stoofschotels, mosselpannetjes en soepen die je in een potjiekos of Dutch oven bereidt. We gebruiken deze gietijzeren pannen ook voor brood, zoete nagerechten en gefrituurde snacks. Tot slot een lekkere bak op houtvuur gezette koffie, terwijl we voldaan in een luie stoel van de laatste vlammen genieten.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-05-01",
    "publication_date_latest": "2023-05-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789083139821",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:55:40+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:39:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7595,
        "slug": "fun-cooking-online-bv",
        "name": "Fun Cooking Online B.V",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:40:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 284671,
            "slug": "jeroen-hazebroek-2",
            "key_names": "Hazebroek",
            "names_before_key": "Jeroen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 284672,
            "slug": "harry-havinga",
            "key_names": "Havinga",
            "names_before_key": "Harry",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:55:40+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:55:40+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het ultieme open vuur- en braaiboek

de lekkerste op houtvuur gemaakte gerechten : 60 recepten van rookie tot vuurmeester
ID 460695
Slug het-ultieme-open-vuur-en-braaiboek-jeroen-hazebroek
Contributors
Author : Jeroen Hazebroek
Author : Harry Havinga
Annotation
Description Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur.<br /> Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!<br /> <br /> 'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je – volledig old skool – terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een simpele vuurschaal gebruikt of juist een braai of een vuurring. Met goed hout en simpele accessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters kun je alle gerechten in dit boek maken.<br /> <br /> De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn gebaseerd op het gebruik van die accessoires. We beginnen met grillen van vlees en vis op de braai-, asado- en churrasco-manier. Dit zijn Zuid-Amerikaanse spiezen en -klemmen direct naast het vuur. Grote biefstukken worden direct vanaf de spies op je bord gesneden. Hele vissen trek je boterzacht uit de klem en buikspek wordt super krokant. Daarnaast is de plancha veel veelzijdiger dan je denkt; maak omeletten, tortilla’s, dikke tosti’s, uitdagende groenten, Mexicaanse fajita’s en smashburgers. Of ga voor smaakvolle stoofschotels, mosselpannetjes en soepen die je in een potjiekos of Dutch oven bereidt. We gebruiken deze gietijzeren pannen ook voor brood, zoete nagerechten en gefrituurde snacks. Tot slot een lekkere bak op houtvuur gezette koffie, terwijl we voldaan in een luie stoel van de laatste vlammen genieten.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fun Cooking Online B.V
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2023-05-01
Publication date latest 2023-05-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789083139821 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!