Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 447032,
    "slug": "het-ultieme-pastaboek-jeni-wright",
    "nstc": null,
    "title": "Het ultieme pastaboek",
    "subtitle": "de complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta<br />\n<br />\nIn deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto\u2019s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en \u2013vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten<br />\n<br />\nAanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze<br />\n<br />\n150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all\u2019Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-02-01",
    "publication_date_latest": "2023-02-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048320738",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:52:00+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:37:51+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6562,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv-2",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:40+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 276250,
            "slug": "jeni-wright-2",
            "key_names": "WRIGHT",
            "names_before_key": "JENI",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:52:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:52:00+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Het ultieme pastaboek

de complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
ID 447032
Slug het-ultieme-pastaboek-jeni-wright
Contributors
Author : JENI WRIGHT
Annotation
Description De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta<br /> <br /> In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten<br /> <br /> Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze<br /> <br /> 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2023-02-01
Publication date latest 2023-02-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048320738 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!