Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 524603,
    "slug": "het-upside-down-kookboek-dominic-franks",
    "nstc": null,
    "title": "Het Upside Down-kookboek",
    "subtitle": "hartige & zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode<br><br>\nTarte Tatin is het bekendste \u2018op z\u2019n kop-gerecht\u2019 en<br>\ndat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek.<br>\nDe gerechten worden in omgekeerde volgorde<br>\nopgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces<br>\nte ondersteunen, voeg de ingredi\u00ebnten toe en<br>\nmaak het af met een deeglaag. Het leukste moment<br>\nis natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten<br>\nondersteboven staan van het resultaat!<br><br>\nBak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon<br>\n\u00edberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde<br>\nsjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas<br>\nmet donkere rum of minitaartjes met peer & pruim.<br>\nStart een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanap\u00e9s<br>\nen \u2018vol au vents\u2019 met shiitake, roomkaas<br>\n& knoflook. Serveer doordeweeks een upside<br>\ndown spanakopita of een tatin van tomaten, feta &<br>\nbieslook.<br><br>\nZoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts<br>\nen spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk<br>\nmet bijgerechten & salades en met uiteraard<br>\neen goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten,<br>\nbaktechnieken en keukenequipment.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-11-21",
    "publication_date_latest": "2025-11-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461433527",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:40:48+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:43:44+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 321354,
            "slug": "dominic-franks",
            "key_names": "Franks",
            "names_before_key": "Dominic",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:40:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:40:48+00:00"
        }
    ]
}
        

Het Upside Down-kookboek

hartige & zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode
ID 524603
Slug het-upside-down-kookboek-dominic-franks
Contributors
Author : Dominic Franks
Annotation
Description Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode<br><br> Tarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ en<br> dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek.<br> De gerechten worden in omgekeerde volgorde<br> opgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces<br> te ondersteunen, voeg de ingrediënten toe en<br> maak het af met een deeglaag. Het leukste moment<br> is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten<br> ondersteboven staan van het resultaat!<br><br> Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon<br> íberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde<br> sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas<br> met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim.<br> Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapés<br> en ‘vol au vents’ met shiitake, roomkaas<br> & knoflook. Serveer doordeweeks een upside<br> down spanakopita of een tatin van tomaten, feta &<br> bieslook.<br><br> Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts<br> en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk<br> met bijgerechten & salades en met uiteraard<br> een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten,<br> baktechnieken en keukenequipment.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2025-11-21
Publication date latest 2025-11-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461433527 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!