Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 216111,
    "slug": "het-vijf-elementen-kookboek-barbara-temelie",
    "nstc": null,
    "title": "Het vijf elementen kookboek",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>Barbara Temelie &amp; Beatrice Trebuth Het Vijf Elementen Kookboek De Traditionele Chinese voedingsleer voor de westerse keuken Met 150 recepten voor versterking van lichaam en geest - en een voedingsmiddelenposter Pagina's: 136 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 316 7 Naarmate genetisch gemanipuleerd voedsel een steeds grotere aanslag op onze gezondheid blijkt te plegen, wordt het verlangen naar natuurlijk voedsel sterker en lijkt de terugkeer van vaak oeroude eetgewoonten niet meer tegen te houden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist de traditionele Chinese voedingsleer in opmars is. Deze voedingsleer is namelijk zo doeltreffend, dat zij automatisch doorbreekt op het moment dat de tekortkomingen van allerlei afslankingsdi&euml;ten en voedingswaarden- calculaties aan het licht komen. In de praktijk blijkt dat bij een gezonde voeding de energetische component centraal staat en dat deze het sterkst aanwezig is en het beste werkt, wanneer het juiste evenwicht tussen Yin en Yang wordt gehandhaafd en wij gelijke tred houden met de seizoenen en de bij de Vijf Elementen behorende producten in ons voedsel verwerken. In Het Vijf Elementen Kookboek hebben Barbara Temelie, schrijfster van Voeding volgens de Vijf Elementen, en Beatrice Trebuth, natuurgeneeskundige en sinologe, de traditionele 'Chinese Keuken op zijn best' gecombineerd met de westerse eetgewoonte en wat wij in het westen werkelijk aan voeding nodig hebben. Het resultaat is een kookboek dat niet alleen gericht is op ieders individuele constitutie, maar ook rekening houdt met het heersende seizoen. Het Vijf Elementen Kookboek bevat zowel vegetarische als niet-vegetarische recepten en is zo zorgvuldig in zijn keuze van ingredi&euml;nten, dat ook zij die op een dieet aangewezen zijn, het grotendeels zonder beperkingen kunnen gebruiken. Een culinair zeer aantrekkelijk kookboek, dat hoewel het lekker eten bepaald vooropstelt, nooit tot oververzadiging of overgewicht leidt. Het is dan ook een onontbeerlijk handboek voor liefhebbers van koken, allen die di&euml;tistisch en therapeutisch werkzaam zijn en diegenen die van gezond maar smakelijk eten</p>",
    "description": null,
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 185,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-06-30",
    "publication_date_latest": "2013-06-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789063783167",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:52:29+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:16:07+00:00",
    "publisher": {
        "id": 426,
        "slug": "schors-vof-uitgeverij",
        "name": "Schors V.O.F., Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:09+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:58+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 120355,
            "slug": "beatrice-trebuth",
            "key_names": "Trebuth",
            "names_before_key": "Beatrice",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 120356,
            "slug": "barbara-temelie",
            "key_names": "Temelie",
            "names_before_key": "Barbara",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "861",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:29+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:29+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Het vijf elementen kookboek

ID 216111
Slug het-vijf-elementen-kookboek-barbara-temelie
Contributors
Author : Beatrice Trebuth
Author : Barbara Temelie
Annotation <p>Barbara Temelie &amp; Beatrice Trebuth Het Vijf Elementen Kookboek De Traditionele Chinese voedingsleer voor de westerse keuken Met 150 recepten voor versterking van lichaam en geest - en een voedingsmiddelenposter Pagina's: 136 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 316 7 Naarmate genetisch gemanipuleerd voedsel een steeds grotere aanslag op onze gezondheid blijkt te plegen, wordt het verlangen naar natuurlijk voedsel sterker en lijkt de terugkeer van vaak oeroude eetgewoonten niet meer tegen te houden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist de traditionele Chinese voedingsleer in opmars is. Deze voedingsleer is namelijk zo doeltreffend, dat zij automatisch doorbreekt op het moment dat de tekortkomingen van allerlei afslankingsdi&euml;ten en voedingswaarden- calculaties aan het licht komen. In de praktijk blijkt dat bij een gezonde voeding de energetische component centraal staat en dat deze het sterkst aanwezig is en het beste werkt, wanneer het juiste evenwicht tussen Yin en Yang wordt gehandhaafd en wij gelijke tred houden met de seizoenen en de bij de Vijf Elementen behorende producten in ons voedsel verwerken. In Het Vijf Elementen Kookboek hebben Barbara Temelie, schrijfster van Voeding volgens de Vijf Elementen, en Beatrice Trebuth, natuurgeneeskundige en sinologe, de traditionele 'Chinese Keuken op zijn best' gecombineerd met de westerse eetgewoonte en wat wij in het westen werkelijk aan voeding nodig hebben. Het resultaat is een kookboek dat niet alleen gericht is op ieders individuele constitutie, maar ook rekening houdt met het heersende seizoen. Het Vijf Elementen Kookboek bevat zowel vegetarische als niet-vegetarische recepten en is zo zorgvuldig in zijn keuze van ingredi&euml;nten, dat ook zij die op een dieet aangewezen zijn, het grotendeels zonder beperkingen kunnen gebruiken. Een culinair zeer aantrekkelijk kookboek, dat hoewel het lekker eten bepaald vooropstelt, nooit tot oververzadiging of overgewicht leidt. Het is dan ook een onontbeerlijk handboek voor liefhebbers van koken, allen die di&euml;tistisch en therapeutisch werkzaam zijn en diegenen die van gezond maar smakelijk eten</p>
Description
Genres
Subjects
861 Alternatieve geneeswijze algemeen (populair) NUR
NSTC
Publisher Schors V.O.F., Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 185
Duration
Publication date first 2013-06-30
Publication date latest 2013-06-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789063783167 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!