Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 263611,
    "slug": "het-vleeskookboek-nichola-fletcher",
    "nstc": null,
    "title": "Het vleeskookboek",
    "subtitle": "meer dan 300 internationale recepten voor wild, gevogelte, lams-, rund- en varkensvlees",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Word een echte vleeskenner!<br />Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.<br />Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.<br />Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.<br />",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-09-22",
    "publication_date_latest": "2015-09-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048311163",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789048313679",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:21:00+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 153004,
            "slug": "nichola-fletcher",
            "key_names": "Fletcher",
            "names_before_key": "Nichola",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het vleeskookboek

meer dan 300 internationale recepten voor wild, gevogelte, lams-, rund- en varkensvlees
ID 263611
Slug het-vleeskookboek-nichola-fletcher
Contributors
Author : Nichola Fletcher
Annotation
Description Word een echte vleeskenner!<br />Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.<br />Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.<br />Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.<br />
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2015-09-22
Publication date latest 2015-09-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048311163 (BB)
  • ISBN: 9789048313679 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!