Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 208891,
    "slug": "het-wagamama-kookboek-h-arnold",
    "nstc": null,
    "title": "Het Wagamama-kookboek",
    "subtitle": "verrukkelijke Japanse noedelgerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Verrukkelijke Japanse noedelgerechten\r\n\r\nPositive Eating + Positive Living\r\n\r\nIn dit schitterende kookboek geeft culinair auteur Hugo Arnold een kijkje in de keuken van de Wagamama-restaurants, een keten met vestigingen over de hele wereld, waaronder een restaurant aan het Max Euweplein in Amsterdam. De gerechten die er worden geserveerd zijn gebaseerd op de traditionele, tweehonderd jaar oude ramen-shops in Japan, waar voedzame gerechten worden bereid die gezond zijn voor lichaam en geest.\r\nDe gerechten in dit boek zijn geschikt voor vleeseters, visliefhebbers en vegetari\u00ebrs. Zij worden altijd snel bereid, van verse producten met een hoge kwaliteit, waarmee smaak en voedingswaarde behouden blijven. Tussen de recepten door is informatie opgenomen over de verschillende producten, de bereidingstechnieken en het gebruikte keukengerei. \r\nHugo Arnold schreef culinaire columns in de London Evening Standard, de Financial Times en tegenwoordig in de Irish Times. Hij schreef zes kookboeken, en kreeg in 2001 de Glenfiddich Food Award voor zijn vernieuwende manier van schrijven. \r\n\r\nWagamama is gebaseerd op de Japanse voedingswijze van verse, magere, energierijke ingredi\u00ebnten - Japanners hebben de hoogste levensverwachting van alle mensen op de wereld\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2004-01-01",
    "publication_date_latest": "2004-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059560864",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115329,
            "slug": "h-arnold",
            "key_names": "ARNOLD",
            "names_before_key": "H.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Het Wagamama-kookboek

verrukkelijke Japanse noedelgerechten
ID 208891
Slug het-wagamama-kookboek-h-arnold
Contributors
Author : H. ARNOLD
Annotation
Description Verrukkelijke Japanse noedelgerechten Positive Eating + Positive Living In dit schitterende kookboek geeft culinair auteur Hugo Arnold een kijkje in de keuken van de Wagamama-restaurants, een keten met vestigingen over de hele wereld, waaronder een restaurant aan het Max Euweplein in Amsterdam. De gerechten die er worden geserveerd zijn gebaseerd op de traditionele, tweehonderd jaar oude ramen-shops in Japan, waar voedzame gerechten worden bereid die gezond zijn voor lichaam en geest. De gerechten in dit boek zijn geschikt voor vleeseters, visliefhebbers en vegetariƫrs. Zij worden altijd snel bereid, van verse producten met een hoge kwaliteit, waarmee smaak en voedingswaarde behouden blijven. Tussen de recepten door is informatie opgenomen over de verschillende producten, de bereidingstechnieken en het gebruikte keukengerei. Hugo Arnold schreef culinaire columns in de London Evening Standard, de Financial Times en tegenwoordig in de Irish Times. Hij schreef zes kookboeken, en kreeg in 2001 de Glenfiddich Food Award voor zijn vernieuwende manier van schrijven. Wagamama is gebaseerd op de Japanse voedingswijze van verse, magere, energierijke ingrediƫnten - Japanners hebben de hoogste levensverwachting van alle mensen op de wereld
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2004-01-01
Publication date latest 2004-01-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059560864 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!