Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 212727,
    "slug": "hete-kolen-jeroen-hazebroek",
    "nstc": null,
    "title": "Hete kolen",
    "subtitle": "grillen & koken met een kamado",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "H?t handboek voor iedere kamado-gebruiker<br/><br/><br/>-Maak kennis met de kamado: een van oorsprong Japanse kleioven, zoals de Big Green Egg, de Grill Dome en de Primo<br/>-Leer alles over de geschiedenis van de kamado en zet de eerste stappen naar het gebruik ervan<br/>-Met 40 haalbare recepten om met verse ingredi?nten onvergetelijke maaltijden te maken<br/>-Zowel geschikt voor thuiskoks met ambitie als voor professionals die meer inzicht willen krijgen in de werking van de kamado<br/><br/><br/>Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-05-30",
    "publication_date_latest": "2014-05-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059565203",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:52:02+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:15:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 118592,
            "slug": "leonard-elenbaas",
            "key_names": "Elenbaas",
            "names_before_key": "Leonard",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 118593,
            "slug": "jeroen-hazebroek",
            "key_names": "Hazebroek",
            "names_before_key": "Jeroen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:02+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:02+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Hete kolen

grillen & koken met een kamado
ID 212727
Slug hete-kolen-jeroen-hazebroek
Contributors
Author : Leonard Elenbaas
Author : Jeroen Hazebroek
Annotation
Description H?t handboek voor iedere kamado-gebruiker<br/><br/><br/>-Maak kennis met de kamado: een van oorsprong Japanse kleioven, zoals de Big Green Egg, de Grill Dome en de Primo<br/>-Leer alles over de geschiedenis van de kamado en zet de eerste stappen naar het gebruik ervan<br/>-Met 40 haalbare recepten om met verse ingredi?nten onvergetelijke maaltijden te maken<br/>-Zowel geschikt voor thuiskoks met ambitie als voor professionals die meer inzicht willen krijgen in de werking van de kamado<br/><br/><br/>Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2014-05-30
Publication date latest 2014-05-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059565203 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!