Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 355438,
    "slug": "high-cuisines-amuses-noah-tucker",
    "nstc": null,
    "title": "High Cuisines: Amuses",
    "subtitle": "amuses",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "VIND JIJ HET GOUDEN TICKET IN JOUW BOEK? DAN BEREIDEN DE CHEF-KOKS BIJ JOU THUIS EEN HIGH CUISINE DINER VOOR TWEE!\n\n\nBen jij op zoek naar een onvergetelijk culinair avontuur? Dan belooft High Cuisine je een magische reis. Het recept hiervoor is een revolutionaire High Cuisine-eetervaring  bestaande uit culinaire hoogstandjes met betoverende, geestverruimende natuurproducten die bij de mens van oudsher al bekend zijn. \n\nNa jarenlang wereldwijd ervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en sterrenrestaurants, streken twee chef-koks, Noah Tucker (New York) en Anthony Joseph (London) neer in Amsterdam. In deze tolerante wereldstad kregen zij de inspiratie om in de haute cuisine tevens gebruik te maken van de smaken en effecten van geestverruimende kruiden en planten en deze subtiel  samen te laten smelten tot  innovatieve overheerlijke gerechten. \n\nMet Tuckers en Josephs uitgebreide kruiden- en plantenkennis, onderzoeken en experimenten met de verschillende doseringen, ontwikkelden deze chef-koks voor AMUSES twintig goddelijke recepten, die jou en je gasten ongetwijfeld in vervoering zullen brengen. Door het gebruik van subtiele microdoseringen van geestverruimende natuurproducten, weten ze culinair eten naar een hogere dimensie te tillen. De effecten van de gerechten geven je een lichte high, maar je bent nog steeds in controle. Of zoals Joseph het stelt: \"Het effect is ongeveer hetzelfde als wanneer je een glas wijn per dinergang zou drinken.\" En net zoals je bepaalde wijnen met je gerechten combineert, match je in de High Cuisine specifieke geestverruimende kruiden en planten met hun eigen smaakprofielen. \nElk recept in AMUSES is zo afgestemd dat het voor iedereen eenvoudig en veilig genoeg is te bereiden. De gerechten worden ge\u00efllustreerd met prachtige kleurenfoto's van de bekende fotograaf Floris Leeuwenberg (o.a. winnaar World Press Photo Award en Zilveren Camera).\n\n\"Psychedelisch dineren is een spannende nieuwe richting voor experimentele koks die ge\u00efnteresseerd zijn in een gastronomische benadering van het bewustzijn.\" The Guardian\n\n\"Deze \u2018psychoactieve gastronomie\u2019 brengt de recente trend in het koken met cannabis een stapje verder en gebruikt hierbij exotische (veilige en vooral legale) ingredi\u00ebnten.\" Sensi Seeds\n\n\"Twee in Amsterdam wonende chef-koks vonden het de hoogste tijd om verder te gaan dan alleen \u2018eetbare highs\u2019 en gebruiken geestverruimende ingredi\u00ebnten om een ware gastronomische keuken te cre\u00ebren.\" New York Times.\n\nHigh Cuisine ging in premi\u00e8re als 4-delige televisieserie op het Nederlandse streamingplatform Videoland.\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 102,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-09-23",
    "publication_date_latest": "2019-11-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789049401238",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:27:22+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:29:02+00:00",
    "publisher": {
        "id": 346,
        "slug": "strengholt-united-media",
        "name": "Strengholt  United Media",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:38+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:01:24+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 217576,
            "slug": "noah-tucker",
            "key_names": "Tucker",
            "names_before_key": "Noah",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 217577,
            "slug": "anthony-joseph",
            "key_names": "Joseph",
            "names_before_key": "Anthony",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T13:27:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:27:22+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

High Cuisines: Amuses

amuses
ID 355438
Slug high-cuisines-amuses-noah-tucker
Contributors
Author : Noah Tucker
Author : Anthony Joseph
Annotation
Description VIND JIJ HET GOUDEN TICKET IN JOUW BOEK? DAN BEREIDEN DE CHEF-KOKS BIJ JOU THUIS EEN HIGH CUISINE DINER VOOR TWEE! Ben jij op zoek naar een onvergetelijk culinair avontuur? Dan belooft High Cuisine je een magische reis. Het recept hiervoor is een revolutionaire High Cuisine-eetervaring bestaande uit culinaire hoogstandjes met betoverende, geestverruimende natuurproducten die bij de mens van oudsher al bekend zijn. Na jarenlang wereldwijd ervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en sterrenrestaurants, streken twee chef-koks, Noah Tucker (New York) en Anthony Joseph (London) neer in Amsterdam. In deze tolerante wereldstad kregen zij de inspiratie om in de haute cuisine tevens gebruik te maken van de smaken en effecten van geestverruimende kruiden en planten en deze subtiel samen te laten smelten tot innovatieve overheerlijke gerechten. Met Tuckers en Josephs uitgebreide kruiden- en plantenkennis, onderzoeken en experimenten met de verschillende doseringen, ontwikkelden deze chef-koks voor AMUSES twintig goddelijke recepten, die jou en je gasten ongetwijfeld in vervoering zullen brengen. Door het gebruik van subtiele microdoseringen van geestverruimende natuurproducten, weten ze culinair eten naar een hogere dimensie te tillen. De effecten van de gerechten geven je een lichte high, maar je bent nog steeds in controle. Of zoals Joseph het stelt: "Het effect is ongeveer hetzelfde als wanneer je een glas wijn per dinergang zou drinken." En net zoals je bepaalde wijnen met je gerechten combineert, match je in de High Cuisine specifieke geestverruimende kruiden en planten met hun eigen smaakprofielen. Elk recept in AMUSES is zo afgestemd dat het voor iedereen eenvoudig en veilig genoeg is te bereiden. De gerechten worden geïllustreerd met prachtige kleurenfoto's van de bekende fotograaf Floris Leeuwenberg (o.a. winnaar World Press Photo Award en Zilveren Camera). "Psychedelisch dineren is een spannende nieuwe richting voor experimentele koks die geïnteresseerd zijn in een gastronomische benadering van het bewustzijn." The Guardian "Deze ‘psychoactieve gastronomie’ brengt de recente trend in het koken met cannabis een stapje verder en gebruikt hierbij exotische (veilige en vooral legale) ingrediënten." Sensi Seeds "Twee in Amsterdam wonende chef-koks vonden het de hoogste tijd om verder te gaan dan alleen ‘eetbare highs’ en gebruiken geestverruimende ingrediënten om een ware gastronomische keuken te creëren." New York Times. High Cuisine ging in première als 4-delige televisieserie op het Nederlandse streamingplatform Videoland.
Genres
Subjects
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Strengholt United Media
Imprint
Language dut
Page count 102
Duration
Publication date first 2019-09-23
Publication date latest 2019-11-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789049401238 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!