Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 429318,
    "slug": "hoe-bak-je-alles-glutenvrij-becky-excell",
    "nstc": null,
    "title": "Hoe bak je alles glutenvrij",
    "subtitle": "meer dan 100 glutenvrije bakrecepten. Zoet en hartig",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Hoe bak je alles glutenvrij is het eerste bakboek dat jouw keuken omtovert tot een glutenvrije bakkerij waarin je al die zoete en hartige lekkernijen kunt maken waarvan je dacht dat je ze nooit meer zou kunnen eten.<br />\n\u00a0<br />\nMoet je glutenvrij eten, maar verlang je enorm naar knapperig vers brood, luchtige cakes, verrukkelijk gebak of een lekkere quiche of pizza? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er in dit boek een recept voor: van meergranenbrood tot pitabroodjes en biscotti, van citroen-meringuetaart tot smeu\u00efge brownies, van redvelvetcupcakes tot alle mogelijke soorten donuts (inclusief zuivelvrije, vegetarische, veganistische en FODMAP-arme opties).<br />\n\u00a0<br />\nBovendien geeft Becky Excell je talloze tips en adviezen over hoe je werkelijk alles glutenvrij kunt bakken, en het allermooiste is dat niemand ooit zal merken dat jouw baksels glutenvrij zijn.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-07-15",
    "publication_date_latest": "2022-08-23",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789022338636",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:47:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:35:53+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6538,
        "slug": "standaard-uitgeverij-nv-algemeen-import",
        "name": "Standaard Uitgeverij NV -  Algemeen & Import",
        "created_at": "2025-09-19T12:43:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 264020,
            "slug": "becky-excell-2",
            "key_names": "Excell",
            "names_before_key": "Becky",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:47:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:47:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Hoe bak je alles glutenvrij

meer dan 100 glutenvrije bakrecepten. Zoet en hartig
ID 429318
Slug hoe-bak-je-alles-glutenvrij-becky-excell
Contributors
Author : Becky Excell
Annotation
Description Hoe bak je alles glutenvrij is het eerste bakboek dat jouw keuken omtovert tot een glutenvrije bakkerij waarin je al die zoete en hartige lekkernijen kunt maken waarvan je dacht dat je ze nooit meer zou kunnen eten.<br />  <br /> Moet je glutenvrij eten, maar verlang je enorm naar knapperig vers brood, luchtige cakes, verrukkelijk gebak of een lekkere quiche of pizza? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er in dit boek een recept voor: van meergranenbrood tot pitabroodjes en biscotti, van citroen-meringuetaart tot smeuïge brownies, van redvelvetcupcakes tot alle mogelijke soorten donuts (inclusief zuivelvrije, vegetarische, veganistische en FODMAP-arme opties).<br />  <br /> Bovendien geeft Becky Excell je talloze tips en adviezen over hoe je werkelijk alles glutenvrij kunt bakken, en het allermooiste is dat niemand ooit zal merken dat jouw baksels glutenvrij zijn.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Standaard Uitgeverij NV - Algemeen & Import
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2022-07-15
Publication date latest 2022-08-23
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789022338636 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!