Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 364397,
    "slug": "hoe-je-een-brood-laat-rijzen-roly-allen",
    "nstc": null,
    "title": "Hoe je een brood laat rijzen",
    "subtitle": "en verliefd wordt op zuurdesem",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "Zuurdesembrood bakken moeilijk? Niet met dit boek! Stapsgewijze aanwijzingen om zelf thuis de meest heerlijke broden te bakken.",
    "description": "<p>Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 112,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-05-11",
    "publication_date_latest": "2020-05-26",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789492938350",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:29:56+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:30:55+00:00",
    "publisher": {
        "id": 522,
        "slug": "bis-publishers-bv",
        "name": "BIS Publishers BV",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:04+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 222310,
            "slug": "roly-allen",
            "key_names": "Allen",
            "names_before_key": "Roly",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:29:56+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:29:56+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Hoe je een brood laat rijzen

en verliefd wordt op zuurdesem
ID 364397
Slug hoe-je-een-brood-laat-rijzen-roly-allen
Contributors
Author : Roly Allen
Annotation Zuurdesembrood bakken moeilijk? Niet met dit boek! Stapsgewijze aanwijzingen om zelf thuis de meest heerlijke broden te bakken.
Description <p>Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher BIS Publishers BV
Imprint
Language dut
Page count 112
Duration
Publication date first 2020-05-11
Publication date latest 2020-05-26
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789492938350 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!