Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 348941,
    "slug": "hoe-je-glutenvrij-eet-en-toch-je-vrienden-houdt-anna-barnett",
    "nstc": null,
    "title": "Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt",
    "subtitle": "recepten en tips",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>50 originele en probleemloze recepten \u2013 die toevallig glutenvrij zijn\u00a0</h3>\n<p>Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.</p>\n<p><em>Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt</em> helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen. In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken. Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie. Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden!\u00a0Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben.\u00a0</p>\n<p>De Britse<strong> Anna Barnett</strong> schrijft over eten in <em>Grazia</em>, maakt recepten voor<em> Vogue</em> en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert priv\u00e9-events. Ze organiseerde evenementen en celebrity-boekingen voor MTV en Channel 4. In 2015 kwam haar eerste kookboek uit. Ze schreef jarenlang \u2018The Reluctant Vegetarian\u2019, een blog voor <em>The Independent</em>.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-08-15",
    "publication_date_latest": "2019-08-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000367870",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:28:21+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 212829,
            "slug": "anna-barnett",
            "key_names": "Barnett",
            "names_before_key": "Anna",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

recepten en tips
ID 348941
Slug hoe-je-glutenvrij-eet-en-toch-je-vrienden-houdt-anna-barnett
Contributors
Author : Anna Barnett
Annotation
Description <h3>50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn </h3> <p>Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.</p> <p><em>Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt</em> helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen. In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken. Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie. Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden! Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben. </p> <p>De Britse<strong> Anna Barnett</strong> schrijft over eten in <em>Grazia</em>, maakt recepten voor<em> Vogue</em> en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events. Ze organiseerde evenementen en celebrity-boekingen voor MTV en Channel 4. In 2015 kwam haar eerste kookboek uit. Ze schreef jarenlang ‘The Reluctant Vegetarian’, een blog voor <em>The Independent</em>.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2019-08-15
Publication date latest 2019-08-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000367870 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!