Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 404237,
    "slug": "hoe-maak-je-alles-glutenvrij-becky-excell",
    "nstc": null,
    "title": "Hoe maak je alles glutenvrij",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en fruit als je intolerant of allergisch bent voor gluten? Waarom zou je moeten leren leven met het idee dat je nooit meer je lievelingsrecept kunt eten? Want waar je natuurlijk echt zin in hebt, zijn gerechten waarvan je denkt dat je ze niet meer mag eten. &nbsp; Bestsellerauteur en instagrammer Becky Excell legde zich tien jaar geleden volledig toe op het ontwikkelen van glutenvrije recepten. Het vervangen van ingredi&euml;nten door glutenvrije ingredi&euml;nten was altijd een teleurstelling. D&eacute; geheime formule om dezelfde smaaksensatie te krijgen is het volledig her denken van het recept, van begin tot eind. En dat deed Becky voor de meer dan 100 recepten in dit kookboek. Van stokbrood tot pizza, van boerenbrood tot focaccia, van kipnuggets tot pad thai, van muffins tot cheesecake, met lactosevrije, vegetarische, vegan en low FODMAP-opties.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-11-15",
    "publication_date_latest": "2021-11-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789022338308",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:34:53+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6538,
        "slug": "standaard-uitgeverij-nv-algemeen-import",
        "name": "Standaard Uitgeverij NV -  Algemeen & Import",
        "created_at": "2025-09-19T12:43:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 247890,
            "slug": "becky-excell",
            "key_names": "Excell",
            "names_before_key": "Becky",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Hoe maak je alles glutenvrij

ID 404237
Slug hoe-maak-je-alles-glutenvrij-becky-excell
Contributors
Author : Becky Excell
Annotation
Description <p>Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en fruit als je intolerant of allergisch bent voor gluten? Waarom zou je moeten leren leven met het idee dat je nooit meer je lievelingsrecept kunt eten? Want waar je natuurlijk echt zin in hebt, zijn gerechten waarvan je denkt dat je ze niet meer mag eten. &nbsp; Bestsellerauteur en instagrammer Becky Excell legde zich tien jaar geleden volledig toe op het ontwikkelen van glutenvrije recepten. Het vervangen van ingredi&euml;nten door glutenvrije ingredi&euml;nten was altijd een teleurstelling. D&eacute; geheime formule om dezelfde smaaksensatie te krijgen is het volledig her denken van het recept, van begin tot eind. En dat deed Becky voor de meer dan 100 recepten in dit kookboek. Van stokbrood tot pizza, van boerenbrood tot focaccia, van kipnuggets tot pad thai, van muffins tot cheesecake, met lactosevrije, vegetarische, vegan en low FODMAP-opties.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Standaard Uitgeverij NV - Algemeen & Import
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2021-11-15
Publication date latest 2021-11-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789022338308 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!