Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 203763,
    "slug": "hofke-van-bazel-k-de-roy",
    "nstc": null,
    "title": "Hofke van Bazel",
    "subtitle": "Kris De Roy (NL)",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In juni brengt Hofke van Bazel haar eerste boek uit. Het wordt een uitgebreid kookboek met recepten ingedeeld volgens de vier seizoenen, met ook aandacht voor de vegetarische gastronomie. Chef Kris De Roy vertelt over zijn kookvisie, het restaurant en alles daaromheen.nHet wordt een echt gebruiksboek, met veel aandacht voor de producten en met prachtige foto's van Willy Lippens, die niet alleen de gerechten ten volle tot zijn recht laat komen, maar ook een blik gooit achter de schermen van het restaurant.nnChef Kris de Roy won dit jaar de Innovatie en Styling Award op de prestigieuze Nederlandse vakwedstrijd De Zilveren Oester Trofee in Goes. nIn 2006-2007 won het restaurant ook al de prijs Prosper Montagn? 2006-2007.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 180,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-06-08",
    "publication_date_latest": "2009-06-08",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789053497463",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:14:32+00:00",
    "publisher": {
        "id": 279,
        "slug": "snoeck-publishers",
        "name": "Snoeck Publishers",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 111688,
            "slug": "k-de-roy",
            "key_names": "Roy",
            "names_before_key": "K.",
            "prefix_to_key": "De",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 111689,
            "slug": "g-miurin",
            "key_names": "Miurin",
            "names_before_key": "G.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 111690,
            "slug": "stefaan-van-laere-4",
            "key_names": "Laere",
            "names_before_key": "Stefaan Van",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Hofke van Bazel

Kris De Roy (NL)
ID 203763
Slug hofke-van-bazel-k-de-roy
Contributors
Author : K. De Roy
Author : G. Miurin
Author : Stefaan Van Laere
Annotation
Description In juni brengt Hofke van Bazel haar eerste boek uit. Het wordt een uitgebreid kookboek met recepten ingedeeld volgens de vier seizoenen, met ook aandacht voor de vegetarische gastronomie. Chef Kris De Roy vertelt over zijn kookvisie, het restaurant en alles daaromheen.nHet wordt een echt gebruiksboek, met veel aandacht voor de producten en met prachtige foto's van Willy Lippens, die niet alleen de gerechten ten volle tot zijn recht laat komen, maar ook een blik gooit achter de schermen van het restaurant.nnChef Kris de Roy won dit jaar de Innovatie en Styling Award op de prestigieuze Nederlandse vakwedstrijd De Zilveren Oester Trofee in Goes. nIn 2006-2007 won het restaurant ook al de prijs Prosper Montagn? 2006-2007.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Snoeck Publishers
Imprint
Language dut
Page count 180
Duration
Publication date first 2009-06-08
Publication date latest 2009-06-08
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789053497463 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!