Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 500781,
    "slug": "hokkaido-tim-anderson",
    "nstc": null,
    "title": "Hokkaido",
    "subtitle": "recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "HOKKAIDO: het meest culinaire eiland van Japan<br />\n<br />\nReis mee met Tim Anderson naar het noordelijkst<br />\ngelegen eiland van Japan: Hokkaido. De combinatie<br />\nvan de inheemse Ainu-gastronomie, de landbouwcultuur<br />\n(naar Europees model) en de traditionele<br />\nkeuken van Japan hebben ertoe geleid dat Hokkaido<br />\neen aparte eetcultuur heeft ten opzichte van de rest<br />\nvan het land. Het staat bekend, en is geliefd, om zijn<br />\nlevendige culinaire scene.y<br />\n<br />\nVan pure eenvoud zoals zoete ma\u00efs met misoboter<br />\nof sprotjes in tempura, tot wat meer bewerkelijke<br />\ngerechten: yakisoba met coquilles & ui of pijlinktvis<br />\ngevuld met mochi-rijst. Maak kennis met de Ainukeuken<br />\nen bereid ohaw en rataskep (soep en gepureerde<br />\ngroenten met zee- & peulvruchten). Of maak<br />\nkroketten, maar dan wel in Hokkaido-stijl: korokke<br />\nop basis van aardappel met bijvoorbeeld krab of ma\u00efs.<br />\nProef heerlijke jelly van meloen of de Snowmelt cheesecake<br />\nvan bakkerij Shinya in Furano.<br />\n<br />\nHokkaido biedt niet alleen voor-, bij- en hoofdgerechten,<br />\ndesserts en snacks, maar geeft ook per regio<br />\nof stad de lokale, culinaire hoogtepunten. Proef de<br />\ncurry ramen van restaurant Aji no Dai\u014duit in de stad<br />\nMuroran of ch\u0101men (noedels in een dikke saus) uit<br />\nWakkanai. Uiteraard mogen basisrecepten zoals het<br />\nmaken van bouillons en noedels niet ontbreken.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-04-03",
    "publication_date_latest": "2025-04-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461433350",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:36:19+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:42:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 310790,
            "slug": "tim-anderson-2",
            "key_names": "Anderson",
            "names_before_key": "Tim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T14:36:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:36:19+00:00"
        }
    ]
}
        

Hokkaido

recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee
ID 500781
Slug hokkaido-tim-anderson
Contributors
Author : Tim Anderson
Annotation
Description HOKKAIDO: het meest culinaire eiland van Japan<br /> <br /> Reis mee met Tim Anderson naar het noordelijkst<br /> gelegen eiland van Japan: Hokkaido. De combinatie<br /> van de inheemse Ainu-gastronomie, de landbouwcultuur<br /> (naar Europees model) en de traditionele<br /> keuken van Japan hebben ertoe geleid dat Hokkaido<br /> een aparte eetcultuur heeft ten opzichte van de rest<br /> van het land. Het staat bekend, en is geliefd, om zijn<br /> levendige culinaire scene.y<br /> <br /> Van pure eenvoud zoals zoete maïs met misoboter<br /> of sprotjes in tempura, tot wat meer bewerkelijke<br /> gerechten: yakisoba met coquilles & ui of pijlinktvis<br /> gevuld met mochi-rijst. Maak kennis met de Ainukeuken<br /> en bereid ohaw en rataskep (soep en gepureerde<br /> groenten met zee- & peulvruchten). Of maak<br /> kroketten, maar dan wel in Hokkaido-stijl: korokke<br /> op basis van aardappel met bijvoorbeeld krab of maïs.<br /> Proef heerlijke jelly van meloen of de Snowmelt cheesecake<br /> van bakkerij Shinya in Furano.<br /> <br /> Hokkaido biedt niet alleen voor-, bij- en hoofdgerechten,<br /> desserts en snacks, maar geeft ook per regio<br /> of stad de lokale, culinaire hoogtepunten. Proef de<br /> curry ramen van restaurant Aji no Daiōuit in de stad<br /> Muroran of chāmen (noedels in een dikke saus) uit<br /> Wakkanai. Uiteraard mogen basisrecepten zoals het<br /> maken van bouillons en noedels niet ontbreken.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2025-04-03
Publication date latest 2025-04-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461433350 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!