Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 198776,
    "slug": "hollands-anoniem",
    "nstc": null,
    "title": "Hollands",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Nederlandse keuken heeft zich weliswaar laten be\u00efnvloeden door de Franse en Duitse keuken, maar staat toch op zichzelf en is uniek. \nDe bereidingswijze is relatief eenvoudig, de ingredi\u00ebnten komen liefst van eigen bodem en wij kiezen graag voor de combinatie aardappel, groente en vlees op ons bord. In dit boek vindt u tientallen heerlijke recepten voor puur hollandse vleesgerechten, visgerechten, salades, bijgerechten en toetjes.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-08-20",
    "publication_date_latest": "2010-08-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036627115",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:14:06+00:00",
    "publisher": {
        "id": 216,
        "slug": "rebo-productions-bv",
        "name": "Rebo Productions B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 108605,
            "slug": "24kitchen",
            "key_names": "",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Hollands

ID 198776
Slug hollands-anoniem
Contributors
Author :
Annotation
Description De Nederlandse keuken heeft zich weliswaar laten beïnvloeden door de Franse en Duitse keuken, maar staat toch op zichzelf en is uniek. De bereidingswijze is relatief eenvoudig, de ingrediënten komen liefst van eigen bodem en wij kiezen graag voor de combinatie aardappel, groente en vlees op ons bord. In dit boek vindt u tientallen heerlijke recepten voor puur hollandse vleesgerechten, visgerechten, salades, bijgerechten en toetjes.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions B.V.
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2010-08-20
Publication date latest 2010-08-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036627115 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!