Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210979,
    "slug": "hollandse-pot",
    "nstc": null,
    "title": "Hollandse pot",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Van hetebliksem en zure haring. <br/> <br/>Nederland kent een uitgebreide keuken met vele heerlijke recepten, waarvan veel nog uit grootmoeders tijd. Ook nu zullen ze nog overheerlijk smaken. Koken, bakken, stoven, braden, zoals dat vroeger ging. Stamppotten, hutspotten, aardappelgerechten, eier-, vlees-, vis-, en wildgerechten komen aan bod. Trek in erwtensoep of biefstuk met champignons en spekjes? Menigeen loopt het water al in de mond bij het denken aan een lekker varkenslapje of een gevulde varkenshaas. Smakelijk eten! ",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 80,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-06-30",
    "publication_date_latest": "2011-06-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789055137688",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116674,
            "slug": "",
            "key_names": "",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Hollandse pot

ID 210979
Slug hollandse-pot
Contributors
Author :
Annotation
Description Van hetebliksem en zure haring. <br/> <br/>Nederland kent een uitgebreide keuken met vele heerlijke recepten, waarvan veel nog uit grootmoeders tijd. Ook nu zullen ze nog overheerlijk smaken. Koken, bakken, stoven, braden, zoals dat vroeger ging. Stamppotten, hutspotten, aardappelgerechten, eier-, vlees-, vis-, en wildgerechten komen aan bod. Trek in erwtensoep of biefstuk met champignons en spekjes? Menigeen loopt het water al in de mond bij het denken aan een lekker varkenslapje of een gevulde varkenshaas. Smakelijk eten!
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count 80
Duration
Publication date first 2011-06-30
Publication date latest 2011-06-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789055137688 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!