Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 314298,
    "slug": "homemade-sausage-chris-carter-2",
    "nstc": null,
    "title": "Homemade sausage",
    "subtitle": "recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage vari&euml;ren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.<br />In het boek vindt u:<br />stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken<br />klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen<br />de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-10-02",
    "publication_date_latest": "2017-10-23",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048315529",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:24:52+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 187157,
            "slug": "james-peisker",
            "key_names": "Peisker",
            "names_before_key": "James",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 187158,
            "slug": "chris-carter-4",
            "key_names": "Carter",
            "names_before_key": "Chris ",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Homemade sausage

recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden
ID 314298
Slug homemade-sausage-chris-carter-2
Contributors
Author : James Peisker
Author : Chris Carter
Annotation
Description <p>Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage vari&euml;ren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.<br />In het boek vindt u:<br />stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken<br />klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen<br />de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2017-10-02
Publication date latest 2017-10-23
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048315529 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!