Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208893,
    "slug": "hot-hot-hot-p-gayler",
    "nstc": null,
    "title": "Hot hot hot !",
    "subtitle": "gerechten met pit",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Hot hot hot! is een bijzonder kookboek vol verleidelijke recepten, zoals In de oven geroosterde zalm met venkel, courgette en romescosaus, Gepeperde Sint-jakobsschelpen in bacon met kikkererwtenpuree en salieboter of Scherpe kip uit Kerala - een must voor liefhebbers van pittig gekruide gerechten \u00e9n voor iedereen die graag experimenteert en eens iets anders wil proeven. Paul Gayler heeft een ongekende voorkeur voor de subtiele, geraffineerde smaken van pittige ingredi\u00ebnten en voor de kookstijlen van Zuidoost-Azi\u00eb tot Mexico, van de Cariben tot Noord-Afrika en het mediterrane gebied.\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-10-21",
    "publication_date_latest": "2005-10-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059561366",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115112,
            "slug": "paul-gayler-2",
            "key_names": "Gayler",
            "names_before_key": "Paul",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Hot hot hot !

gerechten met pit
ID 208893
Slug hot-hot-hot-p-gayler
Contributors
Author : Paul Gayler
Annotation
Description Hot hot hot! is een bijzonder kookboek vol verleidelijke recepten, zoals In de oven geroosterde zalm met venkel, courgette en romescosaus, Gepeperde Sint-jakobsschelpen in bacon met kikkererwtenpuree en salieboter of Scherpe kip uit Kerala - een must voor liefhebbers van pittig gekruide gerechten én voor iedereen die graag experimenteert en eens iets anders wil proeven. Paul Gayler heeft een ongekende voorkeur voor de subtiele, geraffineerde smaken van pittige ingrediënten en voor de kookstijlen van Zuidoost-Azië tot Mexico, van de Cariben tot Noord-Afrika en het mediterrane gebied.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2005-10-21
Publication date latest 2005-10-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059561366 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!